Werkwijze

Wanneer je ervoor kiest te investeren in jouw gezondheid wil je natuurlijk ook weten wat je hier allemaal voor terugkrijgt. Wij zien elkaar in ieder geval tijdens een eerste – en tweede consult. Afhankelijk van jouw klachten en hoe lang deze aanwezig zijn plannen we na het tweede consult een nieuw vervolgconsult in.
Wanneer je tussendoor een korte vraag hebt kun je altijd bij mij terecht. Heb je veel korte vragen, dan reken ik daar wat extra’s voor middels een kort consult. Wanneer jij je goed voorbereid op onze afspraken is dat meestal niet nodig.
Ervaring leert dat een jaarlijkse checkup bijdraagt aan het vasthouden van jouw nieuwe lifestyle en het eventueel bijstellen van het suppletieadvies.

Eerste consult
– we maken kort telefonisch of per mail kennis
– ik bereid me voor door jouw ingevulde vragenlijst en eetdagboek door te nemen
– ik reserveer 90 minuten voor je zodat we dieper in kunnen gaan op jouw hulpvraag, ingevulde vragenlijst en eetdagboek
– op basis van alle informatie maak ik een persoonlijk en uitgebreid Healthy Rebel behandelplan waarin ik je voedingsadvies, lifestyleadvies en suppletieadvies geef
– ik bestel jouw supplementen en zorg dat deze zo snel mogelijk geleverd worden.
NB: voor het meten van voedselintoleranties wordt een extra consult ingepland. 

Vervolgconsult (na 4-6 weken)
– ik reserveer 45 minuten voor je zodat we jouw voortgang kunnen bespreken
– afhankelijk van jouw vragen en voortgang maak ik aanpassingen in jouw Healthy Rebel behandelplan (let op: dit is bij 95% niet nodig)
– afhankelijk van de resultaten die jij hebt geboekt en/of je klachtenpatroon plannen we een nieuwe vervolgafspraak in.

Kort consult (per 15 minuten)
– per telefoon of mail (niet van toepassing op nieuwe cliënten)

Tot slot…
In het kader van de Europese Privacywetgeving verwijs ik je graag door naar mijn algemene voorwaarden. Hier kun je meer lezen over onder andere mijn dossierplicht, bewaartermijn en beroepsgeheim. Klik hier om deze in te zien.