Werkwijze

Wanneer je ervoor kiest te investeren in jouw gezondheid wil je natuurlijk ook weten wat je hier allemaal voor terugkrijgt. Jouw traject start altijd met een eerste consult. Op basis van jouw klachten in combinatie met de uitkomst van de Bioscan meting overleggen we tijdens het eerste consult welk traject (basis, darmen, huid of hormonen) jou het meeste resultaat gaat geven.

De fundering van ieder traject is hetzelfde: jouw doelstellingen behalen! Het verschil zit hem in de tijd die ik nodig heb om jou optimaal te kunnen begeleiden naar dat einddoel. Hoe ik dat precies doe? Dat leg ik je hieronder per traject uit.

Kennismaking (gratis)

– we maken kort telefonisch kennis
– op basis van jouw (hulp)vraag geef ik je in grote lijnen de orthomoleculaire aanpak aan
(voelt dit goed?)
– we plannen jouw eerste consult in

Tussen onze kennismaking en het eerste consult doe ik veel voorwerk. Doornemen van jouw vragenlijst, voedingsdagboek, meegezonden vooronderzoek (bloed/ontlasting), verdieping specifieke ziektebeelden etc. etc.

Eerste consult BASIS
– ik reserveer max. 75 minuten face to face consult tijd voor je in
– je krijgt een startmeting met de Bioscan MSA (spoort disbalansen op in het lichaam)
– ik geef je eerste inzichten; uitleg werkingsmechanismen, verstoringen, quick wins etc.
– alle informatie werk ik voor je uit in een persoonlijk Healthy Rebel adviesbehandelplan (voeding, lifestyle, suppletie)

Indien we tijdens het BASIS consult besluiten gebruik te maken van laboratoriumonderzoek dan wordt jouw BASIS consult aangevuld met een DARM, HUID, of HORMOON module.

DARM – HUID – HORMOON module
– ik bespreek de mogelijkheden en kosten van laboratoriumonderzoek met je
– we vullen het lab formulier in en je krijgt direct het onderzoeksmateriaal mee
– ik plan een (telefonisch) consult van 30 min met je in zodra de uitslag binnen is
– je ontvangt voorafgaand aan het (telefonische) consult jouw persoonlijke Healthy Rebel adviesbehandelplan (voeding, lifestyle, suppletie)
– ik bel je op de afgesproken datum en tijd om de uitslag, jouw adviesbehandelplan en eventuele vragen door te nemen. 

Na het eerste consult volgt binnen +/- 6 weken een vervolgconsult MINI om jouw voortgang te monitoren.

Vervolgconsult MINI
– ik reserveer max. 30 minuten face to face consult tijd voor je in
– je krijgt een korte meting (jouw top 10) met de Bioscan MSA
– we bespreken jouw voortgang en passen waar nodig de adviezen/suppletie aan
– je ontvangt per mail aanvullend advies
– we plannen (eventueel) een nieuwe vervolgafspraak in

En daarna? Dat is afhankelijk van jouw klachten en de begeleiding die je nodig hebt. Het is in ieder geval aan te raden binnen 3 maanden een maxi consult in te plannen. Zo blijf je on track, meten we de huidige happiness van jouw lijf (volledige Bioscan meting) en behoud jij veel beter je behaalde resultaat!

Vervolgconsult MAXI
– ik reserveer max. 60 minuten face to face consult tijd voor je in
– je krijgt een volledige meting met de Bioscan MSA
– we bespreken jouw voortgang en passen waar nodig de adviezen/suppletie aan
– je ontvangt per mail aanvullend advies
– we plannen (eventueel) een nieuwe vervolgafspraak in

Aftercare consulten
– voor alle consulten geldt dat je 1 vragenronde hebt om je vragen te stellen. Dit kan uitsluitend per mail. Heb je meer vragen? Spaar ze op tot het volgende consult. Lukt dit niet? Dan reken ik de tijd door die ik nodig heb om ze te beantwoorden.

Vragen (per 15 minuten)
– per telefoon of mail (niet van toepassing op nieuwe cliënten)

Supplementen
– omdat ik onafhankelijk werk en dus geen supplementen verkoop dien je deze zelf te bestellen. Of je kunt gebruik maken van de Healthy Rebel bestelservice.
– indien je bepaalde medicatie gebruikt bestel ik wel suppletie voor je. Eventuele interacties worden dan gecheckt door de complementair apotheker zodat je veilig aan de slag kunt.

Laboratoriumonderzoek
Om jouw gezondheidsdoelen te behalen kan het nodig zijn aanvullend  laboratoriumonderzoek in te zetten. Je komt dan automatisch in een van de trajecten terecht (darm, huid, hormoon). Laboratoriumonderzoek brengt extra kosten met zich mee die ik op voorhand met je bespreek. De kosten zijn daarom altijd op aanvraag. Indien we op een later tijdstip (dus na het eerste consult) besluiten alsnog laboratoriumonderzoek in te zetten reken ik daarvoor mijn tijd voor toelichting, interpretatie en uitwerking. Dit gaat per 15 minuten.

Tot slot…
In het kader van de Europese Privacywetgeving verwijs ik je graag door naar mijn algemene voorwaarden. Hier kun je meer lezen over onder andere mijn dossierplicht, bewaartermijn en beroepsgeheim. Klik hier om deze in te zien.