Werkwijze

Wanneer je ervoor kiest te investeren in jouw gezondheid wil je natuurlijk ook weten wat je hier allemaal voor terugkrijgt. Wij zien elkaar in ieder geval tijdens een eerste – en tweede consult. Afhankelijk van jouw klachten en hoe lang deze aanwezig zijn plannen we na het tweede consult een nieuw vervolgconsult in.
Wanneer je tussendoor een korte vraag hebt kun je altijd bij mij terecht. Heb je veel korte vragen, dan reken ik daar wat extra’s voor middels een kort consult. Wanneer jij je goed voorbereid op onze afspraken is dat meestal niet nodig.
Ervaring leert dat een jaarlijkse checkup bijdraagt aan het vasthouden van jouw nieuwe lifestyle en het eventueel bijstellen van het suppletieadvies.

Kennismaking (gratis)
– we maken kort telefonisch kennis
– op basis van jouw (hulp)vraag geef ik je in grote lijnen de orthomoleculaire aanpak aan
(voelt dit goed?)
– we plannen jouw eerste consult in 

Tussen onze kennismaking en het eerste consult doe ik veel voorwerk. Doornemen van jouw vragenlijst, voedingsdagboek, meegezonden vooronderzoek (bloed/ontlasting), verdieping specifieke ziektebeelden etc. etc.

Eerste consult
– ik reserveer max. 90 minuten face to face consult tijd voor je in
– je krijgt een startmeting met de Bioscan MSA (spoort disbalansen op in het lichaam)
– ik geef je eerste inzichten; uitleg werkingsmechanismen, verstoringen, quick wins etc.
– alle informatie werk ik voor je uit in een persoonlijk  Healthy Rebel adviesbehandelplan (voeding, lifestyle, suppletie)
– omdat ik geen supplementen verkoop dien je deze zelf te bestellen. Vind je het prettiger als ik ze voor je bestel? Dan reken ik daar een extra bijdrage voor.
NB: indien je medicatie gebruikt wordt de suppletie uitsluitend via de complementair apotheker besteld

Vervolgconsult (na 6 weken)
– ik reserveer max. 45 minuten face to face consult tijd voor je in
– je krijgt een korte meting (jouw top 10) met de Bioscan MSA
– we bespreken jouw voortgang en passen waar nodig de adviezen/suppletie aan
– we plannen (eventueel) een nieuwe vervolgafspraak in

Groot vervolgconsult (check-up)
– ik reserveer max. 60 minuten face to face consult tijd voor je in
– je krijgt een volledige meting met de Bioscan MSA
– we bespreken jouw voortgang en passen waar nodig de adviezen/suppletie aan
– we plannen (eventueel) een nieuwe vervolgafspraak in

Aftercare consulten
– voor alle consulten geldt dat je 1 vragenronde hebt om je vragen te stellen. Dit kan uitsluitend per mail. Heb je meer vragen? Spaar ze op tot het volgende consult. Lukt dit niet? Dan reken ik de tijd door die ik nodig heb om te antwoorden.

Kort consult (per 15 minuten)
– per telefoon of mail (niet van toepassing op nieuwe cliënten)

Laboratoriumonderzoek
Soms is het nodig wat verder te kijken en laboratoriumonderzoek in te zetten. Dit brengt extra kosten met zich mee die ik op voorhand met je bespreek. De kosten zijn daarom altijd op aanvraag. Laboratoriumonderzoek reken ik een-op-een aan je door. De tijd die ik nodig heb voor interpretatie en uitwerken reken ik los aan je door zodat je deze kunt indienen bij de verzekering. Dit gaat per 15 minuten.

Tot slot…
In het kader van de Europese Privacywetgeving verwijs ik je graag door naar mijn algemene voorwaarden. Hier kun je meer lezen over onder andere mijn dossierplicht, bewaartermijn en beroepsgeheim. Klik hier om deze in te zien.