Waarom Healthy Rebel

“Wat doe je nu precies?” En “hoe werkt dat eigenlijk?” zijn twee vragen die mij geregeld worden gesteld. Wanneer ik aangeef orthomoleculair therapeut te zijn ben ik bij ortho de meeste mensen al kwijt. Toegegeven, het klinkt ook ingewikkeld. Maar ik verzeker je, dat is het niet!

Het heeft alles te maken met het eigen herstellend vermogen van jouw lichaam. Jij leeft in een ingenieus apparaat. Zo hoef je er niet bij na te denken je hart te laten kloppen, adem te halen, je lichaamstemperatuur op peil te houden, je cellen te voorzien van voedingsstoffen, je eten te verteren en ga zo maar door. Het wordt allemaal gratis en voor niets voor je gedaan. Althans, dat denk je.

Wanneer er (om wat voor reden dan ook) tekorten ontstaan in jouw lichaam(scellen) lopen de systemen niet soepel meer. Je krijgt vage klachten. Wanneer deze klachten genegeerd worden ontstaan ernstigere problemen en uiteindelijk word je ziek.

Door op een gezonde manier te leven creëer je een optimaal milieu voor jouw lichaamscellen en blijven alle systemen in jouw lichaam soepel doorlopen. Je voelt je fit, hebt bergen energie en bent vrij van (vage) klachten. Kortom, je zit lekker in je vel!

De weg naar deze gezonde lifestyle bereiken we door op zoek te gaan naar de optimale mix van orthomoleculaire bouwstenen (voeding, lifestyle en supplementen) voor jouw lichaam. Hoe we dit in stappen bereiken lees je bij mijn werkwijze.

Orthomoleculaire therapie is binnen de eerste lijn gezondheidszorg van zeer grote waarde, maar geen vervanging voor reguliere behandelwijzen.