Waarom Healthy Rebel

(I’ve) been there, done that. De weg die jij de afgelopen jaren hebt gelopen ken ik als geen ander. De miskopen. Probeersels. Adviezen van anderen. Hoop. Wanhoop. Moedeloosheid. Net als jij, ben ik ze onderweg ook tegengekomen. Tot ik kennismaakte met orthomoleculaire therapie. Het heeft niet alleen mijn huid veranderd. Maar mijn leven. Als je benieuwd bent naar mijn persoonlijke zoektocht, klik dan hier. Als je meer wilt weten over mijn praktijk, blijf dan op deze pagina.

Eerst even kort over “orthomoleculaire therapie”. Waarschijnlijk zegt het jou niet zo veel. Daar ben je niet de enige in. En weet je. Dat is ook eigenlijk helemaal niet belangrijk. Het gaat erom dat we gaan uitzoeken wat de oorzaak is van jouw klachten zodat we deze bij de bron kunnen aanpakken en deze ook echt verbeteren. Toch?

Dat is dus ook precies wat we in de praktijk gaan doen! Op zoek naar de oorzaak van jouw klachten.

Anders dan in het reguliere circuit (de dokter of het ziekenhuis) bekijk ik de oorzaak van jouw klachten niet alleen door een wetenschappelijke bril. Ik kijk verder. Wie ben jij? Wat drijft jou? Hoe ziet je leven eruit? Op welke leeftijd kreeg je de eerste klachten? Wat heb je al allemaal zelf gedaan? En nog belangrijker hoe heb je dat gedaan?

Als we iedere steen hebben omgedraaid kunnen we gaan bouwen. Aan de oplossing. Een stralende huid, rustige darmen en hormonen die in het gareel blijven.

50% van de oplossing krijg je van mij. In de vorm van een persoonlijk adviesbehandelplan waarin je voeding-, leefstijl- en suppletieadviezen vindt. En die andere 50%? Die komt van jou! Jij moet het plan namelijk gaan uitvoeren. Je mindset veranderen. Je voeding aanpassen. Je supplementen trouw innemen. Jouw herstel valt en staat met jouw inzet en doorzettingsvermogen. Elke. Dag. Opnieuw.

Ik heb er 20 jaar over gedaan om tot mijn oplossing te komen. Niet omdat ik geen doorzetter ben. Maar omdat ik de juiste tools niet had. Die heb ik nu wel! En kan ik eindelijk met jou delen. Want ik gun het jou ook. Wat het aanpassen van mijn leefstijl met mij heeft gedaan. En nog steeds doet. Het gevoel dat ik krijg wanneer ik in de spiegel kijk. Geen stress.

Ben jij nu écht klaar om te veranderen? Alleen als je hier volmondig “JA”! op kunt antwoorden plan ik graag een adviesgesprek met je in. Om kennis te maken, jouw wensen te bespreken en over te gaan tot actie!

Ik wil meer weten button

Orthomoleculaire therapie is binnen de eerste lijn gezondheidszorg van zeer grote waarde, maar geen vervanging voor reguliere behandelwijzen.