“Net na de zomer ben ik voor het eerst bij je geweest. Absoluut niet happy met mijn huidje. Voor mijn idee deed ik er alles aan, maar leek niets te helpen. Ik bleek heel veel intoleranties te hebben. En wat was dat lastig om dat ineens allemaal te moeten laten staan. Uren heb ik lopen zoeken naar producten in de winkel, om dan vervolgens enorm gefrustreerd de supermarkt te verlaten. En nog steeds overkomt me dat wel eens. Met name als ik een snelle hap zoek. Dat is nog steeds wat lastig. Maar overall heb ik mijn weg gevonden in mijn nieuwe eetpatroon.

Miste ik eerst mijn boterham met pindakaas enorm, nu eet ik een glutenvrije boterham met pompoenpittenpasta. Echt net zo lekker! Naast een ander voedingspatroon laat ik ook regelmatig mijn huid uitreinigen en gebruik ik goede verzorgingsproducten en supplementen. Deze combinatie heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik heel tevreden ben met mijn huid!

Mijn huid is redelijk stabiel op het moment. Elke ochtend ben ik weer blij als ik in de spiegel kijk! Ik hoop van harte dat ik dit zo kan houden! Ik had van te voren nooit gedacht dat een gezond eetpatroon er toch voor kan zorgen dat je darmen van streek zijn. Een intolerantie voor gluten of lactose kende ik wel, maar niet voor bijvoorbeeld paprika of sinaasappel. Heel erg verhelderend om dat nu te weten en daar dus rekening mee te kunnen houden.

Zeker alle moeite en frustraties waard!! Bedankt Laura, ik raad je zeker aan!”

Mirjam (Zeist)