“Bij toeval kwam ik bij Laura terecht…nou ja, toeval bestaat niet. Voor een open dag was ik bij de schoonheidssalon. Na eerst met een ander gesproken te hebben kwam ik bij Laura terecht. Eigenlijk was ik niet op zoek naar hulp maar door het gesprek met haar veranderde ik van gedachten.
Ik heb namelijk reuma en ben mede hierdoor altijd moe. Dat was ik daarvoor ook al maar door de medicijnen en de reuma zelf werd dat alsmaar erger.
Laura zei mij wel te kunnen helpen. Gelijk een afspraak gemaakt. Na een vragenlijst en het bijhouden van een eetdagboek ging ik naar haar toe. Na veel extra vragen ging ze mij doormeten. Daar kwamen zeer veel disbalansen uit. Hiermee aan de slag gegaan.
Voedingssupplementen maar vooral: anders leren eten. Een heel duidelijk beeld gekregen van wat wel goed is om te eten en wat niet. Hier strikt mee aan de slag gegaan. En wat een resultaat: Veel meer energie en minder moe. Mijn medicijnen zijn ook flink omlaag!! (ook 6 kilo afgevallen, mooi meegenomen, geen doel op zich). Ik merk het direct als ik te veel verslap. Dan trek ik de touwtjes weer wat aan en let beter op mijn eten. Het glutenvrij eten is even zoeken, maar vind ik niet moeilijk. Gewoon niet overal een vervanger voor willen zoeken. Het gaat zelfs zo goed dat ik 1 dag meer ben gaan werken en in een nieuwe functie ben begonnen. 
Had je mij dat 2 jaar geleden verteld: zou ik het nooit geloofd hebben.
Ik ben dus erg blij met Laura!”

Ellen (Houten)