“Ik kan echt iedereen het afvaltraject onder begeleiding van Healthy Rebel aanraden. Het was mijn eeuwige frustratie: ik at voornamelijk gezond, dronk geen frisdrank, weinig alcohol, maar kwam voor mijn gevoel alleen maar aan. Dat ik een jaar geleden gestopt ben met roken en een tijdje geblesseerd ben geweest hielp daar ook niet bij. Ik was op een punt gekomen waarop ik mij schaamde. Ik schaamde me voor mijn lichaam, maar ook omdat ik niet wist wat ik verkeerd deed. Ik at toch gezond? Wat zullen mensen wel niet denken? Minder eten was geen optie, maar wat moest er dan gebeuren?

Dat was het moment waarop Healthy Rebel in beeld kwam. Laura heeft zelfs voor mij een manier gevonden om af te vallen. Door aanpassingen in mijn ritme, en wat aanpassingen in het eten. Doordat Healthy Rebel voor een persoonlijk plan zorgt, paste het heel goed bij mijn levensstijl. Het heeft geen moment als een ‘opgave’ gevoeld. Alles behalve zelfs. Ik genoot van al het lekkere eten!

Niet alleen ben ik na 8 weken 8 kilo kwijt geraakt. Ik voelde me na 2 weken al zoveel beter: energieker, fitter & gelukkiger. Ik ging zelfs weer goed tennissen! Die kilo’s die eraf vlogen, werden eigenlijk een mooie extra. De wekelijkse consulten zorgen voor een extra motivatie en een stok achter de deur. Maar ook is het fijn om wekelijks te kunnen bespreken waar je tegenaan loopt tijdens het traject. Het is geen ‘crashen’ of een ‘vreselijk dieet’ maar een echte levensstijl geworden! Na 8 weken kan ik weer in de spiegel kijken en denken: Yes! Ik zie er goed uit vandaag. Ik schrijf dit zelfs terwijl ik zelfverzekerd, in bikini, op het strand lig. Wie had dat gedacht;)

Voor iedereen die nog twijfelt om aan dit traject te beginnen… gewoon doen!! Gun jezelf dit cadeautje, want het zorgt niet alleen voor een slanker en gezonder lichaam, maar levert zoveel meer op! En als ik het kan, kan iedereen het;)”

Ayla (Hilversum)