Wat anderen zeggen

“Super op weg geholpen met deze therapeute👍. Eerst een uitgebreid intake consult gedaan waardoor ik ook zelf zag wat er niet klopte in mijn gezondheid en vooral energie tekorten. Nu na 3 maanden met supplementen en voedingsadviezen ;veel sterker en energieker ben ik op de juiste weg! Dank Laura voor je inzet en begrip om mij te helpen INZIEN WAT IK NODIG HAD 🙂” 

Bea (Huizen)

“Ik kwam bij Laura voor mijn aanhoudende acneklachten. Daarnaast kreeg ik de laatste tijd meer last van vermoeidheid -en darmklachten. Laura heeft de tijd genomen om goed naar mijn verhaal te luisteren.
Met een advies op maat ben ik vervolgens aan de slag gegaan, waarbij mijn eetpatroon veranderde naar Paleo -stijl en aanvullende supplementen mijn darmflora ondersteunden.
Op aanvullende vragen gaf Laura duidelijk advies, ook wanneer ik tijdelijk andere klachten kreeg tijdens dit veranderingsproces. Dat gaf mij inzicht en stelde mij gerust om door te gaan.
Na 6 weken ben ik bij haar op controle geweest en mijn klachten zijn heel sterk verbeterd. Op vrijwel alle punten zijn betere waardes gemeten, ik ben 4kg kwijt en ik heb veel langer energie gedurende de dag. De acne is sterk verminderd en veel sneller weg.
Ik ben heel tevreden over de begeleiding van Laura , ze is prettig in de omgang waardoor je gemakkelijk een gesprek met haar aangaat over van alles. Dank je wel!”

Ingeborg (Vleuten)

*Klachten*
– moe
– moeite met concentratie
– koud
– geïrriteerde huid / eczeem plekken
– haaruitval
– kort lontje

*Burnout*
Na een onschuldige verkoudheid val ik in februari uit op mijn werk. Ik was intens vermoeid, bleef malen in mijn hoofd. Knarsentandend en in tranen geef ik toe dat ik alle klachten van een burn-out heb. Onafgebroken ging ik 5 jaar door, werkte weekenden en tijdens vakanties door, verhuisde twee keer, bouwde een nieuw leven op met mijn kids en langzaam raakte mijn batterij op. In de loop van 2018 wordt het steeds lastiger om te focussen, trek ik mij thuis vaker terug, zoek in het weekend minder vrienden op en krijg fysieke klachten. Hardlopen lukt op een uitzondering na niet meer. Wijsheid achteraf overigens, ik zie in die periode alleen maar redenen om door te gaan en negeer alle signalen. En dan ben ik op, trekt mijn lijf aan de bel. Hoe kom ik hier weer uit …

*Hulp vragen*
Als iets mij kenmerkt is het mijn drive en wilskracht. Ik kan nu niet maar wil zo graag hieruit komen. Begin maart start ik met burnout-therapie en met de orthomoleculaire behandeling bij Laura. Dit alles gaat in overleg met de bedrijfsarts. Zo ontstaat een cirkel om mij heen. Allen zijn ze op de hoogte van elkaars adviezen en hoe mijn herstel gaat.

*1e bioscan*
Tijdens het start-consult neemt Laura ruim de tijd voor mijn verhaal. De eerste bioscan is voor 95 % rood. Het is confronterend om te zien wat het resultaat is van mijn drukke levensstijl en stressvolle perioden. Onder invloed van stress is mijn lijf voortdurend cortisol en adrenaline gaan produceren waarmee mijn bijnier en schildklier uitgeput zijn. Er ontstaat een vicieuze cirkel, die we nu moeten doorbreken. De prio ligt bij de tekorten in mijn lijf gaan aanvullen om mij te helpen tot rust te komen en te ontspannen.

*supplementen & voeding*
Laura is heel eerlijk. De supplementen kunnen dankzij de bioscan helemaal op mij worden afgestemd maar beter worden kost tijd. De sleutel ligt bij mijzelf en de mate waarin ik haar adviezen opvolg. Laura kiest ervoor om geen supplementen te verkopen. Zo is ze niet merk gebonden en krijg ik dus de beste keuze.

*aanpak*
Na afloop van het consult ontvang ik het behandelplan met daarin :
– supplementen
– voedingsadvies
– lifestyle

We plannen 4 weken later een vervolgconsult. Tussendoor houdt Laura contact om de opstart te volgen. Dat laatste is in een burnout zo nodig. De vriendelijke stok achter de deur. Ik ben namelijk zo moe. In het begin zijn de supplementen en naar buiten gaan mijn prio. Ik vind het lastig om mijn patroon van racen en doorgaan los te laten. De motivatie om beter te worden, brengt mij telkens terug naar het juiste pad. Na 4 weken merk ik dat mijn huid zich gaat herstellen. Het jeukende kriebelende gevoel is er steeds minder. Ik begin beter te slapen.

*nu*
Inmiddels is het juni en is mijn 3e bioscan gedaan. Van 95 % rood ben ik nu terug naar 35% rood. Een super mooi resultaat. 🏆 Ik voel de verbetering in mijn lijf en zie het in de spiegel.

Het lastigste is de werking van mijn schildklier en bijnierschors. Laura en ik zien langzaam vooruitgang. Onder de burnout hebben deze organen het meest geleden. Nog steeds heb ik de cirkel van Laura, de bedrijfsarts en de burnouttherapeut om mij heen. En zelf ‘werk’ ik hard aan een nieuw gezond ritme.

De supplementen zijn aangepast naar wat ik nu nodig heb. Samen met Laura bouwen we supplementen af en werken toe naar een basis voor een gezond leven.

🙏 Dank Laura 🙏

Gisele (Huizen)

“Fijne dame. Ze neemt uitgebreid de tijd en je krijgt een compleet behandeladvies. Heel fijn en zeer zorgvuldig.”

Cindia (Huizen)

“Ik kan iedereen aanraden om naar Laura te gaan! Ik zat al lange tijd niet lekker in mijn vel, had allerlei kwaaltjes en was ook een paar kilo te zwaar geworden. Ik wist dat er iets moest gebeuren, maar het lukte maar niet om die ene knop om te zetten. Tot ik bij Laura kwam! Samen met haar ben ik aan de slag gegaan en heeft zij een plan voor mij opgesteld (inclusief hele lekkere recepten trouwens👌).
Het resultaat was verbluffend! Na een paar dagen voelde ik mij al zo goed…ik wist niet wat mij overkwam. Ik was fitter, energieker, vrolijker en de kilo’s verdwenen ook nog. Zonder Laura was mij dit echt niet gelukt. Ik heb veel gehad aan haar begeleiding en coaching. Inmiddels doe ik het helemaal zelf. Het kost mij geen enkele moeite…Het is mijn nieuwe lifestyle geworden!”

Serena (Huizen)

“Op mijn 32e startte ik mijn eerste bedrijf. Twee kleine kinderen, net getrouwd en vol energie. Alle ballen hoog houden werd een dagelijkse uitdaging. Superleuk vond ik dat. Ik maakte veel afspraken met (potentiële) klanten. Ook kwamen de netwerkborrels en zakenlunches steeds vaker op mijn pad. Leuk, gezellig en natuurlijk een belangrijk onderdeel van mijn werk. Maar qua voeding en beweging merkte ik wel dat het niet altijd de meest gezonde manier van leven was.

Ik ben altijd lang en slank geweest. Maar nu werd ik toch langzaamaan ‘wat’ steviger, zoals ik dat zelf graag omschreef 😉 Iets wat je in het begin misschien nog niet echt merkt, maar je na verloop van tijd toch wel in de weg gaat zitten. Ik kreeg diverse klachten en voelde me ook vaak moe. Het gevaar van een kilo per jaar was echt op mij van toepassing. Natuurlijk heb ik meerdere keren geprobeerd er iets aan te doen. Ik heb een representatief beroep en zag op foto’s en video’s heel goed dat het er niet fraaier op werd. Dat wilde ik graag anders. Ik wilde mezelf zijn, meer energie hebben en dat uitstralen. Ook aan de buitenkant.

Met intensief sporten en een strikt dieet viel ik eerder wel af. Tot 2 keer toe. Maar na een half jaar tot een jaar zaten die kilo’s er dan toch weer aan. Ik kon me ergeren aan mensen die zeiden dat het ‘een mindset’ is of ‘het geheim van slanke mensen’. Ik houd gewoon van lekker eten. Hard werken, hard genieten, maar ik wilde die 10 kilo toch wel heel erg graag kwijt. En bovenal wilde ik mezelf weer fit voelen.

Ik leerde Laura 2 jaar geleden kennen. Ik was net met mijn tweede bedrijf gestart en Laura werkte bij een klant van mij. De klik was er en ook nadat Laura besloot haar eigen praktijk op te zetten ben ik haar blijven volgen. In november 2018 plaatste Laura een bericht op Social Media over 8 kilo lichter in 8 weken. Nou, dat klonk mij als muziek in de oren. Een beetje sceptisch was ik wel. Maar het kon zo niet doorgaan en ik maakte de afspraak. Begin december had ik mijn eerste consult bij Laura.

Ik kan mezelf wel omschrijven als heel nuchter. Eerst zien dan geloven. Laura vertelde me wat we zouden gaan doen en maakte een bioscan. Opvallend voor mij, niet voor Laura uiteraard, is dat er een top 5 met aandachtspunten uit naar voren kwam die ik direct herkende. Al deze punten waren voor mij direct herleidbaar als mogelijke veroorzakers van mijn klachten. Met een opdracht om mijn voeding bij te houden in een dagboek en met voedingssupplementen ging ik huiswaarts. Sinterklaas en Kerst stonden voor de deur evenals een culinaire zakenreis naar een klant in Frankrijk. Ik had geen hoge verwachtingen van de resultaten in de eerste 4 weken…

Geen overzicht met menu’s en geen calorieën tellen. Wel een duidelijke uitleg over voedingsmiddelen die ik beter kan laten staan of verminderen. En nog veel belangrijker: wel resultaat! En goed resultaat ook, zelfs in die eerste maand. Dankzij Intermittent Fasting, een duidelijke leidraad welke voeding wel/niet en de gesprekken met Laura, waarin ik mijn vragen kon stellen en mijn voedingsuitdagingen in het dagelijks leven en op mijn werk kon voorleggen, vielen de kilo’s van me af. En mijn energie nam per dag toe. Wat voelde dit goed.

Inmiddels hebben wij het programma afgerond. In slechts 2,5 maand tijd ben ik 10 kilo afgevallen, is mijn riem 5 gaatjes naar rechts opgeschoven en ben ik niet meer moe. Zelfs ondanks het feit dat ik in deze periode niet in staat ben geweest om te sporten. Moet je nagaan hoe het resultaat dan was geweest. Ik geloof heel erg in deze methode. Ik weet zeker dat ik dit kan volhouden. Dat ik een manier heb gevonden om op een eenvoudige manier de kilo’s weg te houden. Laura, superbedankt!!!”

 

Martine (Huizen)

“Na maandenlang tobben met mijn gezondheid en energieniveau ben ik naar Laura toe gegaan om ‘eens te kijken wat het zou kunnen zijn’. Daar kwam een hele waslijst aan disbalansen naar voren. Na amper 6 weken is deze lijst teruggebracht naar 2, wat voor mij resulteert in meer energie en een algeheel beter gevoel.

Ook als je niet helemaal begrijpt hoe het in zijn werk gaat, zou ik het gewoon een keer proberen. Laura legt alles rustig en goed uit, zodat je zelf meer kennis krijgt over de processen in jouw lichaam.

Misschien nog wel belangrijker: hoe zorg je ervoor dat je het bij houdt, daarin voorziet Laura ook. Niet met meer consulten of andere testjes, maar een advies dat je zelf thuis makkelijk op kunt volgen.”

Yellan (Hilversum)

“Ik kan echt iedereen het afvaltraject onder begeleiding van Healthy Rebel aanraden. Het was mijn eeuwige frustratie: ik at voornamelijk gezond, dronk geen frisdrank, weinig alcohol, maar kwam voor mijn gevoel alleen maar aan. Dat ik een jaar geleden gestopt ben met roken en een tijdje geblesseerd ben geweest hielp daar ook niet bij. Ik was op een punt gekomen waarop ik mij schaamde. Ik schaamde me voor mijn lichaam, maar ook omdat ik niet wist wat ik verkeerd deed. Ik at toch gezond? Wat zullen mensen wel niet denken? Minder eten was geen optie, maar wat moest er dan gebeuren?

Dat was het moment waarop Healthy Rebel in beeld kwam. Laura heeft zelfs voor mij een manier gevonden om af te vallen. Door aanpassingen in mijn ritme, en wat aanpassingen in het eten. Doordat Healthy Rebel voor een persoonlijk plan zorgt, paste het heel goed bij mijn levensstijl. Het heeft geen moment als een ‘opgave’ gevoeld. Alles behalve zelfs. Ik genoot van al het lekkere eten!

Niet alleen ben ik na 8 weken 8 kilo kwijt geraakt. Ik voelde me na 2 weken al zoveel beter: energieker, fitter & gelukkiger. Ik ging zelfs weer goed tennissen! Die kilo’s die eraf vlogen, werden eigenlijk een mooie extra. De wekelijkse consulten zorgen voor een extra motivatie en een stok achter de deur. Maar ook is het fijn om wekelijks te kunnen bespreken waar je tegenaan loopt tijdens het traject. Het is geen ‘crashen’ of een ‘vreselijk dieet’ maar een echte levensstijl geworden! Na 8 weken kan ik weer in de spiegel kijken en denken: Yes! Ik zie er goed uit vandaag. Ik schrijf dit zelfs terwijl ik zelfverzekerd, in bikini, op het strand lig. Wie had dat gedacht;)

Voor iedereen die nog twijfelt om aan dit traject te beginnen… gewoon doen!! Gun jezelf dit cadeautje, want het zorgt niet alleen voor een slanker en gezonder lichaam, maar levert zoveel meer op! En als ik het kan, kan iedereen het;)”

Ayla (Hilversum)

“Topper ben je Laura! Ik voel me een stuk beter! Fit en vitaal. Volgend jaar plan ik weer een afspraak bij je.”

John (Huizen)

“Hartelijk dank voor alle goede zorgen. Ik ben zeer blij met mijn progressie, ik zal dan ook zeker doorgaan met het opvolgen van de adviezen en supplementen. Ik kan de persoonlijke en professionele benadering van Healthy Rebel iedereen aanbevelen!”

Roeland (Amersfoort)