Wat anderen zeggen

“Afgelopen juni 2020 ben ik voor het eerst in Laura’s praktijk geweest. Al vijf jaar lang had ik last van Acne over mijn gehele gezicht. Na een aantal maanden waarin ik een streng voedingsschema volgde en ik de juiste supplementen slikte, zag ik mijn gezicht langzaam veranderen. Ik blijf gevoelig voor Acne, maar het is zo fijn om te zien dat mijn huid nu in balans is. Dat maakt voor mij Healthy Rebel ook zo uniek. Er worden geen wondermiddeltjes aan je voorgeschreven waarmee je huidprobleem opeens verdwijnt, maar je wordt eigenlijk getraind om je huid te leren kennen. Wat heeft je huid nodig en hoe kan ik mijn huid daarin ondersteunen? En wanneer je dat begrijpt, voel je je opeens zo zelfverzekerd. Ik zal Healthy Rebel dan ook aan iedereen aanraden. Het maakt je wijzer en sterker.”

Noortje (Amsterdam)

“Ik had Healthy Rebel als tip doorgekregen van een kennis. Eerlijk gezegd dacht ik, daar gaan we weer, heb alles al geprobeerd, waarom zou dit wel helpen? Ik besloot om toch te gaan, al had ik geen verwachtingen. Heb niks gezegd voordat Laura de meting deed, maar zag al snel dat waar ik dacht dat dingen vandaan kwamen, ook uit de test kwamen. Laura geeft je een goed gevoel en je kunt haar vertrouwen, ze wil en kan je echt helpen.
Na de eerste afspraak heb ik naar aanleiding van de meting een aantal tips en supplementen meegekregen van Laura. Dit heb ik de 2 maanden daarna erg serieus genomen en zag meteen al resultaat. Mijn huid werd direct een stuk rustiger. Toen ik na 2 maanden voor controle terugkwam voor de vervolgmeting hadden haar tips + supplementen zo goed geholpen dat al mijn waardes weer in balans waren – ik hoefde zelfs niet meer terug te komen! Nu, meer dan een half jaar later gaat het super goed en ben ik blij dat ik bij Laura terecht ben gekomen.”

Dumphy (Naarden)

“Ik had hele erge darm klachten en dit beïnvloede mijn leven zo erg dat ik er iets aan wilde gaan doen. Toen kwam ik via via bij Laura terecht. De therapie heeft mij heel veel gebracht, na alle onderzoeken die wij samen gedaan hebben weet ik nu wat ik wel en niet mag eten. Hierdoor zit ik weer zoveel beter in mijn vel, en voel ik mij weer goed en gezond. De grootste gezondheidswinst is dat ik mij weer goed in mijn vel voel! Laura neemt de tijd voor je, luistert naar je en vraagt door tot ze genoeg weet en daar iets mee kan doen. Ook geeft Laura je een vertrouwd gevoel om over je ‘probleem’ te praten en dat vond ik het aller fijnst!
Laura neemt je serieus en luistert echt naar je. Tijdens de onderzoeken gaat ze net zo lang door tot ze het onderste uit de kan heeft en jij weer met een goed en fijn gevoel de deur uitgaat aan het eind van het traject.”

Michelle (Huizen)

“Ik kwam bij Laura omdat ik psoriasis heb en al wist dat dit reageerde op koemelk, maar het idee had dat er nog andere voeding van invloed zou kunnen zijn. Het bleek dat ik inderdaad een aantal intoleranties had. De aanpak van Laura spreekt mij erg aan omdat ze het wetenschappelijke combineert met heel goed luisteren en kijken naar de reactie van je lichaam. Ze maakt een advies, specifiek voor jou en dat wordt steeds geëvalueerd. Daarbij is ze ontzettend kundig, ze heeft veel kennis en ervaring, dat blijkt uit alles. Laura is rustig en luistert goed en is duidelijk in haar mening wat ik heel fijn vond want daardoor had ik het gevoel hebt dat ik haar adviezen met een heel gerust hart kon opvolgen. 
Nu aan het einde van het traject is de psoriasis heel rustig. En wat voor mij heel verrassend was: ik had ook veel last van hoofdpijn en een beetje van gewrichtspijn en dit is allebei helemaal verdwenen. Ik had geen idee dat dit hier ook mee kon samenhangen maar dat ik van die hoofdpijn af ben daar ben ik echt dankbaar voor. Verder heb ik van haar een advies gekregen voor cremes voor mijn gezicht want ook daar was ik al even zoekende naar. En ook daar heeft ze het juiste advies gegeven. Mijn huid was heel droog en nu heerlijk zacht en gezond. Kortom: Laura, ik ben blij dat ik voor jou koos en ben dankbaar voor het resultaat. Heel erg bedankt voor alles!”

Francis (Boven-Leeuwen)

“Sinds jongs af aan ervaarde ik veel last van eczeem- en allergieklachten aan mijn huid. Wat ik ook door de jaren heen probeerde: Uitgebreide allergietesten via het ziekenhuis, gebruik van medicatie op hormonale en chemische basis, leefstijl aanpassen; Mijn huidontsteking en de daarmee gepaarde onstilbare jeuk, pijn, frustratie, schaamte voor mijn ontsierde huid, verdriet en irritatie leken soms even te verdwijnen… Maar de klachten staken helaas snel weer de kop op. Niet alleen fysiek via mijn huid en mijn lichaam, maar ook mentaal en emotioneel kostten mijn huidklachten mij zoveel energie. Mijn huidklachten ontnamen mij op zoveel manieren om echt van het leven te genieten. Hierdoor raakte ik in een vicieuze cirkel.

In mijn schommeling tussen hoop een radeloosheid werd voor mij duidelijk dat ik niet meer wilde bouwen op allerlei medische, hormonale middelen met nare bijwerkingen (o.a. disbalans in mijn hormonen). Ik ben steeds meer op zoek naar een meer persoonlijke, duurzame, natuurlijkere, holistische aanpak van mijn huidklachten.

Vanaf de start van mijn samenwerking met Laura heb ik de ervaring dat ze goed naar mijn klachten en ervaringen luistert, dat zij de tijd neemt om in kaart te brengen wat mijn problematiek is en wat mijn doel is waar ik aan wil werken. Dat was soms heel confronterend voor mij, maar boven alles gaf het mij inzicht waar ik naartoe wil werken en vooral op welke wijze. Dit zijn allemaal aspecten die heel belangrijk voor mij zijn in mijn zoektocht naar genezing en ondersteuning van mijn huid.

Ik ben nog bezig met het traject, maar ik kan al zeggen dat ik mooie resultaten boek en dat mijn huid rustiger en sterker is geworden! Het mooie van het traject is dat ik inzichten heb gekregen wat mij ondersteunt in mijn reis naar genezing en ondersteuning van mijn huid en dat ik met een positiever beeld naar mezelf kan kijken. Dank je wel Laura!”

Angela (Almere)

“Een jaar geleden kwam ik bij Laura terecht, omdat ik steeds meer acne klachten kreeg. Ik ben gestart met een traject en toen kwamen de bloeduitslagen binnen. Ik bleek voor veel voedingsmiddelen gevoelig te zijn. Toen ik de uitslag zag schrok ik best wel, wat mocht ik nu nog wel eten? Laura heeft mij hierin heel goed en fijn begeleid. Ze kwam met verschillende ideeën en gaf ook aan dat het niet allemaal in 1 keer perfect hoefde te gaan. Met alle tips ging ik aan de slag en al snel merkte ik verandering. De acne klachten werden minder en ik voelde mij ook heel erg energiek. Ik had al heel lang last van vermoeidheidsklachten, maar dit nam door het veranderen in eten en de juiste suppletie ook af. Om de puntjes op de i te zetten hebben we na een half jaar nog besloten een ontlastingsonderzoek te doen. Daardoor kreeg ik andere suppletie voorgeschreven en met mijn aangepaste voedingspatroon ging ik zo door als ik inmiddels gewend was. Deze verandering heeft voor mij echt verschil gemaakt, mijn huid is nu rustig, ik voel mij goed en zit vol energie. Ik had niet gedacht dat de juiste suppletie en verandering in voeding zo’n verschil zou maken. Ik vond het erg prettig om met Laura te werken aan mijn doelen. Als ik vragen had kon ik altijd bij haar terecht en haar manier van begeleiden vond ik erg prettig. Heel erg bedankt Laura!”

Eva (Houten)

“Net na de zomer ben ik voor het eerst bij je geweest. Absoluut niet happy met mijn huidje. Voor mijn idee deed ik er alles aan, maar leek niets te helpen. Ik bleek heel veel intoleranties te hebben. En wat was dat lastig om dat ineens allemaal te moeten laten staan. Uren heb ik lopen zoeken naar producten in de winkel, om dan vervolgens enorm gefrustreerd de supermarkt te verlaten. En nog steeds overkomt me dat wel eens. Met name als ik een snelle hap zoek. Dat is nog steeds wat lastig. Maar overall heb ik mijn weg gevonden in mijn nieuwe eetpatroon.

Miste ik eerst mijn boterham met pindakaas enorm, nu eet ik een glutenvrije boterham met pompoenpittenpasta. Echt net zo lekker! Naast een ander voedingspatroon laat ik ook regelmatig mijn huid uitreinigen en gebruik ik goede verzorgingsproducten en supplementen. Deze combinatie heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik heel tevreden ben met mijn huid!

Mijn huid is redelijk stabiel op het moment. Elke ochtend ben ik weer blij als ik in de spiegel kijk! Ik hoop van harte dat ik dit zo kan houden! Ik had van te voren nooit gedacht dat een gezond eetpatroon er toch voor kan zorgen dat je darmen van streek zijn. Een intolerantie voor gluten of lactose kende ik wel, maar niet voor bijvoorbeeld paprika of sinaasappel. Heel erg verhelderend om dat nu te weten en daar dus rekening mee te kunnen houden.

Zeker alle moeite en frustraties waard!! Bedankt Laura, ik raad je zeker aan!”

Mirjam (Zeist)

“Een opgeblazen pijnlijke buik, moeilijke stoelgang en vaak moe, en hormonale klachten; daar was ik klaar mee. Laura heeft mij helemaal doorgemeten, fantastisch advies gegeven en een daarbij behorend behandel traject.
Na 8 weken voelde ik mij al zoveel beter: een regelmatigere en normalere stoelgang, geen opgeblazen pijnlijke buik meer, minder moe en meer balans in de hormonen.
Dank je wel Laura, je bent een eerlijke, fijne en rustgevende vakvrouw die goed naar je luistert en je ook echt hoort en je duidelijke en haalbare adviezen geeft!”

Jessica (Blaricum)

“Sinds mijn jeugd leef ik al met endometriose en de daarbij komende klachten. Heftige pijn tijdens de menstruatie, futloos, geen zin om dingen te ondernemen, tekort aan ijzer, verstoorde stoelgang, niet lekker in mijn vel voelen maakte dat ik mij binnen een cyclus ongeveer 1 week oké voelde. Na 2 operaties, dokter en gynaecoloog bezoekjes had ik de moed op verbetering inmiddels al wel opgegeven en zouden de klachten alleen maar verdwijnen wanneer ik in de overgang kom of ik kon starten met een hormoontherapie. 

Via een open dag bij een huidinstituut kwam ik in contact met Laura. De meeting daarna met Laura gaf mij een goed gevoel en al snel bleek via ons gesprek en de bioscan dat mijn hormonen onvoldoende werden afgebroken en de Oestron E1 aardig verhoogd was. Daarnaast hebben we ook naar mijn voeding gekeken en wat we daarin konden verbeteren om de klachten te verminderen. Als snel ben ik ook gestart met 2 verschillende supplementen en na ongeveer 1,5 maand merkte ik echt al een groot verschil. Meer energie, normale stoelgang en belangrijk, de pijnklachten waren echt zóveel minder. 

Na ongeveer 2 maanden weer terug op consult geweest en zo blij dat ik kan zeggen dat mijn pijnklachten inmiddels zo minimaal geworden zijn! Echt…wat een verademing en ongekend na al die jaren met zoveel klachten rond te hebben gelopen. Ik weet niet wat ik meemaak 🙂 

Een maand geleden heb ik nog een keer een laatste consult gehad, een laatste bioscan gedaan en wat tips besproken. Mijn dagelijkse leven is binnen een korte periode zoveel aangenamer geworden! Ik zit veel beter in mijn vel, heb meer energie, normale stoelgang en vrijwel pijnloze menstruaties. Ik kan weer normaal functioneren! Had ik dit maar jaren eerder geweten. Ik ben Laura zeer dankbaar, dank je wel!”

Rozelie (Tiel)

“Sinds ik me kan herinneren heb ik altijd buikpijn en ben ik altijd ziek. Heb alles geprobeerd, ben 100 keer naar de dokter en het ziekenhuis geweest, maar niks heeft geholpen. Toen hoorde ik van Healthy Rebel door een kennis. Eerst dacht ik: “dit gaat vast ook niet helpen”, maar heb het toch een kans gegeven en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Gelijk bij het eerste consult vond ik het heel fijn om met Laura te praten en had ik het gevoel dat ze me snapte. Uit de scan die ze had gedaan kwam al gelijk naar boven dat mijn afweersysteem heel hard aan had vechten was en dat mijn intoleranties hoog waren. Vanuit daar een bloedonderzoek laten doen en daar kwamen echt ontzettend veel intoleranties uit! Toen 10 weken lang een streng dieet gevolgd met supplementen erbij. In het begin moest mijn lichaam zo erg wennen dat ik er een beetje ziek van werd, maar daarna ging het super goed. Heb helemaal geen buikpijn meer en heb weer super veel energie! Ik voel me niet meer ziek, zit weer goed in m’n vel en ben helemaal blij. Laura heeft me super goed geholpen het hele traject lang en ik zou het echt aan iedereen aanraden!”

Anouk (Huizen)