Wat anderen zeggen

“Een opgeblazen pijnlijke buik, moeilijke stoelgang en vaak moe, en hormonale klachten; daar was ik klaar mee. Laura heeft mij helemaal doorgemeten, fantastisch advies gegeven en een daarbij behorend behandel traject.
Na 8 weken voelde ik mij al zoveel beter: een regelmatigere en normalere stoelgang, geen opgeblazen pijnlijke buik meer, minder moe en meer balans in de hormonen.
Dank je wel Laura, je bent een eerlijke, fijne en rustgevende vakvrouw die goed naar je luistert en je ook echt hoort en je duidelijke en haalbare adviezen geeft!”

Jessica (Blaricum)

“Ik had Healthy Rebel als tip doorgekregen van een kennis. Eerlijk gezegd dacht ik, daar gaan we weer, heb alles al geprobeerd, waarom zou dit wel helpen? Ik besloot om toch te gaan, al had ik geen verwachtingen. Heb niks gezegd voordat Laura de meting deed, maar zag al snel dat waar ik dacht dat dingen vandaan kwamen, ook uit de test kwamen. Laura geeft je een goed gevoel en je kunt haar vertrouwen, ze wil en kan je echt helpen.
Na de eerste afspraak heb ik naar aanleiding van de meting een aantal tips en supplementen meegekregen van Laura. Dit heb ik de 2 maanden daarna erg serieus genomen en zag meteen al resultaat. Mijn huid werd direct een stuk rustiger. Toen ik na 2 maanden voor controle terugkwam voor de vervolgmeting hadden haar tips + supplementen zo goed geholpen dat al mijn waardes weer in balans waren – ik hoefde zelfs niet meer terug te komen! Nu, meer dan een half jaar later gaat het super goed en ben ik blij dat ik bij Laura terecht ben gekomen.”

Dumphy (Naarden)

“Sinds jongs af aan ervaarde ik veel last van eczeem- en allergieklachten aan mijn huid. Wat ik ook door de jaren heen probeerde: Uitgebreide allergietesten via het ziekenhuis, gebruik van medicatie op hormonale en chemische basis, leefstijl aanpassen; Mijn huidontsteking en de daarmee gepaarde onstilbare jeuk, pijn, frustratie, schaamte voor mijn ontsierde huid, verdriet en irritatie leken soms even te verdwijnen… Maar de klachten staken helaas snel weer de kop op. Niet alleen fysiek via mijn huid en mijn lichaam, maar ook mentaal en emotioneel kostten mijn huidklachten mij zoveel energie. Mijn huidklachten ontnamen mij op zoveel manieren om echt van het leven te genieten. Hierdoor raakte ik in een vicieuze cirkel.

In mijn schommeling tussen hoop een radeloosheid werd voor mij duidelijk dat ik niet meer wilde bouwen op allerlei medische, hormonale middelen met nare bijwerkingen (o.a. disbalans in mijn hormonen). Ik ben steeds meer op zoek naar een meer persoonlijke, duurzame, natuurlijkere, holistische aanpak van mijn huidklachten.

Vanaf de start van mijn samenwerking met Laura heb ik de ervaring dat ze goed naar mijn klachten en ervaringen luistert, dat zij de tijd neemt om in kaart te brengen wat mijn problematiek is en wat mijn doel is waar ik aan wil werken. Dat was soms heel confronterend voor mij, maar boven alles gaf het mij inzicht waar ik naartoe wil werken en vooral op welke wijze. Dit zijn allemaal aspecten die heel belangrijk voor mij zijn in mijn zoektocht naar genezing en ondersteuning van mijn huid.

Ik ben nog bezig met het traject, maar ik kan al zeggen dat ik mooie resultaten boek en dat mijn huid rustiger en sterker is geworden! Het mooie van het traject is dat ik inzichten heb gekregen wat mij ondersteunt in mijn reis naar genezing en ondersteuning van mijn huid en dat ik met een positiever beeld naar mezelf kan kijken. Dank je wel Laura!”

Angela (Almere)

“Sinds mijn jeugd leef ik al met endometriose en de daarbij komende klachten. Heftige pijn tijdens de menstruatie, futloos, geen zin om dingen te ondernemen, tekort aan ijzer, verstoorde stoelgang, niet lekker in mijn vel voelen maakte dat ik mij binnen een cyclus ongeveer 1 week oké voelde. Na 2 operaties, dokter en gynaecoloog bezoekjes had ik de moed op verbetering inmiddels al wel opgegeven en zouden de klachten alleen maar verdwijnen wanneer ik in de overgang kom of ik kon starten met een hormoontherapie. 

Via een open dag bij een huidinstituut kwam ik in contact met Laura. De meeting daarna met Laura gaf mij een goed gevoel en al snel bleek via ons gesprek en de bioscan dat mijn hormonen onvoldoende werden afgebroken en de Oestron E1 aardig verhoogd was. Daarnaast hebben we ook naar mijn voeding gekeken en wat we daarin konden verbeteren om de klachten te verminderen. Als snel ben ik ook gestart met 2 verschillende supplementen en na ongeveer 1,5 maand merkte ik echt al een groot verschil. Meer energie, normale stoelgang en belangrijk, de pijnklachten waren echt zóveel minder. 

Na ongeveer 2 maanden weer terug op consult geweest en zo blij dat ik kan zeggen dat mijn pijnklachten inmiddels zo minimaal geworden zijn! Echt…wat een verademing en ongekend na al die jaren met zoveel klachten rond te hebben gelopen. Ik weet niet wat ik meemaak 🙂 

Een maand geleden heb ik nog een keer een laatste consult gehad, een laatste bioscan gedaan en wat tips besproken. Mijn dagelijkse leven is binnen een korte periode zoveel aangenamer geworden! Ik zit veel beter in mijn vel, heb meer energie, normale stoelgang en vrijwel pijnloze menstruaties. Ik kan weer normaal functioneren! Had ik dit maar jaren eerder geweten. Ik ben Laura zeer dankbaar, dank je wel!”

Rozelie (Tiel)

“Met eczeemklachten op mijn gezicht en lichaam ben ik gestart bij Healthy Rebel. Als ik me hou aan de voedingsadviezen zijn mijn klachten met 70-80% afgenomen. En dat terwijl ik al mijn hele leven eczeemklachten heb en niks werkt. Mijn allergrootste inzicht is het effect van de juiste voeding op mijn levenslange klachten.
Het advies dat je krijgt is heel vrijblijvend en compleet op maat met een reële kijk op voeding in het dagelijks leven. Laura heeft veel kennis op dit gebied en heeft samen met mij een resultaat kunnen bereiken dat ik nooit had durven dromen!”

Julie (de Meern)

“Super op weg geholpen met deze therapeute👍. Eerst een uitgebreid intake consult gedaan waardoor ik ook zelf zag wat er niet klopte in mijn gezondheid en vooral energie tekorten. Nu na 3 maanden met supplementen en voedingsadviezen ;veel sterker en energieker ben ik op de juiste weg! Dank Laura voor je inzet en begrip om mij te helpen INZIEN WAT IK NODIG HAD 🙂” 

Bea (Huizen)

“Ik kwam bij Laura voor mijn aanhoudende acneklachten. Daarnaast kreeg ik de laatste tijd meer last van vermoeidheid -en darmklachten. Laura heeft de tijd genomen om goed naar mijn verhaal te luisteren.
Met een advies op maat ben ik vervolgens aan de slag gegaan, waarbij mijn eetpatroon veranderde naar Paleo -stijl en aanvullende supplementen mijn darmflora ondersteunden.
Op aanvullende vragen gaf Laura duidelijk advies, ook wanneer ik tijdelijk andere klachten kreeg tijdens dit veranderingsproces. Dat gaf mij inzicht en stelde mij gerust om door te gaan.
Na 6 weken ben ik bij haar op controle geweest en mijn klachten zijn heel sterk verbeterd. Op vrijwel alle punten zijn betere waardes gemeten, ik ben 4kg kwijt en ik heb veel langer energie gedurende de dag. De acne is sterk verminderd en veel sneller weg.
Ik ben heel tevreden over de begeleiding van Laura , ze is prettig in de omgang waardoor je gemakkelijk een gesprek met haar aangaat over van alles. Dank je wel!”

Ingeborg (Vleuten)

*Klachten*
– moe
– moeite met concentratie
– koud
– geïrriteerde huid / eczeem plekken
– haaruitval
– kort lontje

*Burnout*
Na een onschuldige verkoudheid val ik in februari uit op mijn werk. Ik was intens vermoeid, bleef malen in mijn hoofd. Knarsentandend en in tranen geef ik toe dat ik alle klachten van een burn-out heb. Onafgebroken ging ik 5 jaar door, werkte weekenden en tijdens vakanties door, verhuisde twee keer, bouwde een nieuw leven op met mijn kids en langzaam raakte mijn batterij op. In de loop van 2018 wordt het steeds lastiger om te focussen, trek ik mij thuis vaker terug, zoek in het weekend minder vrienden op en krijg fysieke klachten. Hardlopen lukt op een uitzondering na niet meer. Wijsheid achteraf overigens, ik zie in die periode alleen maar redenen om door te gaan en negeer alle signalen. En dan ben ik op, trekt mijn lijf aan de bel. Hoe kom ik hier weer uit …

*Hulp vragen*
Als iets mij kenmerkt is het mijn drive en wilskracht. Ik kan nu niet maar wil zo graag hieruit komen. Begin maart start ik met burnout-therapie en met de orthomoleculaire behandeling bij Laura. Dit alles gaat in overleg met de bedrijfsarts. Zo ontstaat een cirkel om mij heen. Allen zijn ze op de hoogte van elkaars adviezen en hoe mijn herstel gaat.

*1e bioscan*
Tijdens het start-consult neemt Laura ruim de tijd voor mijn verhaal. De eerste bioscan is voor 95 % rood. Het is confronterend om te zien wat het resultaat is van mijn drukke levensstijl en stressvolle perioden. Onder invloed van stress is mijn lijf voortdurend cortisol en adrenaline gaan produceren waarmee mijn bijnier en schildklier uitgeput zijn. Er ontstaat een vicieuze cirkel, die we nu moeten doorbreken. De prio ligt bij de tekorten in mijn lijf gaan aanvullen om mij te helpen tot rust te komen en te ontspannen.

*supplementen & voeding*
Laura is heel eerlijk. De supplementen kunnen dankzij de bioscan helemaal op mij worden afgestemd maar beter worden kost tijd. De sleutel ligt bij mijzelf en de mate waarin ik haar adviezen opvolg. Laura kiest ervoor om geen supplementen te verkopen. Zo is ze niet merk gebonden en krijg ik dus de beste keuze.

*aanpak*
Na afloop van het consult ontvang ik het behandelplan met daarin :
– supplementen
– voedingsadvies
– lifestyle

We plannen 4 weken later een vervolgconsult. Tussendoor houdt Laura contact om de opstart te volgen. Dat laatste is in een burnout zo nodig. De vriendelijke stok achter de deur. Ik ben namelijk zo moe. In het begin zijn de supplementen en naar buiten gaan mijn prio. Ik vind het lastig om mijn patroon van racen en doorgaan los te laten. De motivatie om beter te worden, brengt mij telkens terug naar het juiste pad. Na 4 weken merk ik dat mijn huid zich gaat herstellen. Het jeukende kriebelende gevoel is er steeds minder. Ik begin beter te slapen.

*nu*
Inmiddels is het juni en is mijn 3e bioscan gedaan. Van 95 % rood ben ik nu terug naar 35% rood. Een super mooi resultaat. 🏆 Ik voel de verbetering in mijn lijf en zie het in de spiegel.

Het lastigste is de werking van mijn schildklier en bijnierschors. Laura en ik zien langzaam vooruitgang. Onder de burnout hebben deze organen het meest geleden. Nog steeds heb ik de cirkel van Laura, de bedrijfsarts en de burnouttherapeut om mij heen. En zelf ‘werk’ ik hard aan een nieuw gezond ritme.

De supplementen zijn aangepast naar wat ik nu nodig heb. Samen met Laura bouwen we supplementen af en werken toe naar een basis voor een gezond leven.

🙏 Dank Laura 🙏

Gisele (Huizen)

“Fijne dame. Ze neemt uitgebreid de tijd en je krijgt een compleet behandeladvies. Heel fijn en zeer zorgvuldig.”

Cindia (Huizen)

“Op mijn 32e startte ik mijn eerste bedrijf. Twee kleine kinderen, net getrouwd en vol energie. Alle ballen hoog houden werd een dagelijkse uitdaging. Superleuk vond ik dat. Ik maakte veel afspraken met (potentiële) klanten. Ook kwamen de netwerkborrels en zakenlunches steeds vaker op mijn pad. Leuk, gezellig en natuurlijk een belangrijk onderdeel van mijn werk. Maar qua voeding en beweging merkte ik wel dat het niet altijd de meest gezonde manier van leven was.

Ik ben altijd lang en slank geweest. Maar nu werd ik toch langzaamaan ‘wat’ steviger, zoals ik dat zelf graag omschreef 😉 Iets wat je in het begin misschien nog niet echt merkt, maar je na verloop van tijd toch wel in de weg gaat zitten. Ik kreeg diverse klachten en voelde me ook vaak moe. Het gevaar van een kilo per jaar was echt op mij van toepassing. Natuurlijk heb ik meerdere keren geprobeerd er iets aan te doen. Ik heb een representatief beroep en zag op foto’s en video’s heel goed dat het er niet fraaier op werd. Dat wilde ik graag anders. Ik wilde mezelf zijn, meer energie hebben en dat uitstralen. Ook aan de buitenkant.

Met intensief sporten en een strikt dieet viel ik eerder wel af. Tot 2 keer toe. Maar na een half jaar tot een jaar zaten die kilo’s er dan toch weer aan. Ik kon me ergeren aan mensen die zeiden dat het ‘een mindset’ is of ‘het geheim van slanke mensen’. Ik houd gewoon van lekker eten. Hard werken, hard genieten, maar ik wilde die 10 kilo toch wel heel erg graag kwijt. En bovenal wilde ik mezelf weer fit voelen.

Ik leerde Laura 2 jaar geleden kennen. Ik was net met mijn tweede bedrijf gestart en Laura werkte bij een klant van mij. De klik was er en ook nadat Laura besloot haar eigen praktijk op te zetten ben ik haar blijven volgen. In november 2018 plaatste Laura een bericht op Social Media over 8 kilo lichter in 8 weken. Nou, dat klonk mij als muziek in de oren. Een beetje sceptisch was ik wel. Maar het kon zo niet doorgaan en ik maakte de afspraak. Begin december had ik mijn eerste consult bij Laura.

Ik kan mezelf wel omschrijven als heel nuchter. Eerst zien dan geloven. Laura vertelde me wat we zouden gaan doen en maakte een bioscan. Opvallend voor mij, niet voor Laura uiteraard, is dat er een top 5 met aandachtspunten uit naar voren kwam die ik direct herkende. Al deze punten waren voor mij direct herleidbaar als mogelijke veroorzakers van mijn klachten. Met een opdracht om mijn voeding bij te houden in een dagboek en met voedingssupplementen ging ik huiswaarts. Sinterklaas en Kerst stonden voor de deur evenals een culinaire zakenreis naar een klant in Frankrijk. Ik had geen hoge verwachtingen van de resultaten in de eerste 4 weken…

Geen overzicht met menu’s en geen calorieën tellen. Wel een duidelijke uitleg over voedingsmiddelen die ik beter kan laten staan of verminderen. En nog veel belangrijker: wel resultaat! En goed resultaat ook, zelfs in die eerste maand. Dankzij Intermittent Fasting, een duidelijke leidraad welke voeding wel/niet en de gesprekken met Laura, waarin ik mijn vragen kon stellen en mijn voedingsuitdagingen in het dagelijks leven en op mijn werk kon voorleggen, vielen de kilo’s van me af. En mijn energie nam per dag toe. Wat voelde dit goed.

Inmiddels hebben wij het programma afgerond. In slechts 2,5 maand tijd ben ik 10 kilo afgevallen, is mijn riem 5 gaatjes naar rechts opgeschoven en ben ik niet meer moe. Zelfs ondanks het feit dat ik in deze periode niet in staat ben geweest om te sporten. Moet je nagaan hoe het resultaat dan was geweest. Ik geloof heel erg in deze methode. Ik weet zeker dat ik dit kan volhouden. Dat ik een manier heb gevonden om op een eenvoudige manier de kilo’s weg te houden. Laura, superbedankt!!!”

 

Martine (Huizen)