Testimonials

“Na maandenlang tobben met mijn gezondheid en energieniveau ben ik naar Laura toe gegaan om ‘eens te kijken wat het zou kunnen zijn’. Daar kwam een hele waslijst aan disbalansen naar voren. Na amper 6 weken is deze lijst teruggebracht naar 2, wat voor mij resulteert in meer energie en een algeheel beter gevoel.

Ook als je niet helemaal begrijpt hoe het in zijn werk gaat, zou ik het gewoon een keer proberen. Laura legt alles rustig en goed uit, zodat je zelf meer kennis krijgt over de processen in jouw lichaam.

Misschien nog wel belangrijker: hoe zorg je ervoor dat je het bij houdt, daarin voorziet Laura ook. Niet met meer consulten of andere testjes, maar een advies dat je zelf thuis makkelijk op kunt volgen.”

Yellan (Hilversum)

“Ik kan echt iedereen het afvaltraject onder begeleiding van Healthy Rebel aanraden. Het was mijn eeuwige frustratie: ik at voornamelijk gezond, dronk geen frisdrank, weinig alcohol, maar kwam voor mijn gevoel alleen maar aan. Dat ik een jaar geleden gestopt ben met roken en een tijdje geblesseerd ben geweest hielp daar ook niet bij. Ik was op een punt gekomen waarop ik mij schaamde. Ik schaamde me voor mijn lichaam, maar ook omdat ik niet wist wat ik verkeerd deed. Ik at toch gezond? Wat zullen mensen wel niet denken? Minder eten was geen optie, maar wat moest er dan gebeuren?

Dat was het moment waarop Healthy Rebel in beeld kwam. Laura heeft zelfs voor mij een manier gevonden om af te vallen. Door aanpassingen in mijn ritme, en wat aanpassingen in het eten. Doordat Healthy Rebel voor een persoonlijk plan zorgt, paste het heel goed bij mijn levensstijl. Het heeft geen moment als een ‘opgave’ gevoeld. Alles behalve zelfs. Ik genoot van al het lekkere eten!

Niet alleen ben ik na 8 weken 8 kilo kwijt geraakt. Ik voelde me na 2 weken al zoveel beter: energieker, fitter & gelukkiger. Ik ging zelfs weer goed tennissen! Die kilo’s die eraf vlogen, werden eigenlijk een mooie extra. De wekelijkse consulten zorgen voor een extra motivatie en een stok achter de deur. Maar ook is het fijn om wekelijks te kunnen bespreken waar je tegenaan loopt tijdens het traject. Het is geen ‘crashen’ of een ‘vreselijk dieet’ maar een echte levensstijl geworden! Na 8 weken kan ik weer in de spiegel kijken en denken: Yes! Ik zie er goed uit vandaag. Ik schrijf dit zelfs terwijl ik zelfverzekerd, in bikini, op het strand lig. Wie had dat gedacht;)

Voor iedereen die nog twijfelt om aan dit traject te beginnen… gewoon doen!! Gun jezelf dit cadeautje, want het zorgt niet alleen voor een slanker en gezonder lichaam, maar levert zoveel meer op! En als ik het kan, kan iedereen het;)”

Ayla (Hilversum)

“Topper ben je Laura! Ik voel me een stuk beter! Fit en vitaal. Volgend jaar plan ik weer een afspraak bij je.”

John (Huizen)

“Hartelijk dank voor alle goede zorgen. Ik ben zeer blij met mijn progressie, ik zal dan ook zeker doorgaan met het opvolgen van de adviezen en supplementen. Ik kan de persoonlijke en professionele benadering van Healthy Rebel iedereen aanbevelen!”

Roeland (Amersfoort)