Start hier!

Jouw stralende huid start hier…
In losse flodders en symptoombestrijding geloof ik niet. Dat leidt namelijk nooit tot blijvend resultaat. Er is inzicht nodig om te kunnen veranderen. Dat vergt tijd, inzet en tussentijdse evaluatie. Daarom werk ik met programma’s van minimaal 12 weken. Om niet alleen op het juiste pad te komen, maar er ook op te blijven. Zodat jouw investering resultaat oplevert. Want dat is het doel! 

Een programma kan soms ‘best een stap’ zijn, daarom nodig ik je graag uit voor een adviesgesprek van 30 minuten. Waarbij we ‘live’ met elkaar kennismaken, jij alvast eerste inzichten krijgt en we de behandelvormen met elkaar doornemen. Ook krijg je alvast een korte meting met mijn unieke Body Health Scan. Die jouw voortgang gedurende de therapie monitort zodat we bij kunnen sturen. 

Het adviesgesprek is gratis op het moment dat je besluit bij mij te gaan starten. Je krijgt het bedrag retour op het programma van jouw keuze. 

Nieuwe clienten:
Adviesgesprek (incl. quick scan)                               € 45,00
Diverse programma’s:
*Great Skin Programma                                                € 495,00 (vanaf)
*Healthy Gut Programma 
*Happy Hormones Programma

Bestaande clienten:

Vervolgconsult MINI (30 min)                                    €  75,00
Vervolgconsult MAXI (60 min)                                   € 100,00

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW, exclusief supplementen en aanvullend onderzoek. 

Vergoedingen 
Als gediplomeerd orthomoleculair therapeut ben ik aangesloten bij de MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde). Wanneer je aanvullend verzekerd bent krijg je een deel van de consulten vergoed. Kijk hier, of onder het kopje “alternatieve geneeswijzen” kun je deze bij jouw zorgverzekeraar vinden. 

Betaling
Voor programma’s gelden onderstaande opties: 
-100% (direct per pin na het eerste consult)
-2 deelbetalingen van 50% (direct per pin na het eerste en tweede consult). Hier reken ik € 20,- administratiekosten voor. 

Losse consulten worden direct na het consult per pin of betaalverzoek voldaan. De factuur voor de zorgverzekeraar ontvang je per mail van mij.

Verhindering
Ben je ziek? Is er iets tussengekomen? Of komt een andere dag beter uit? Bel mij dan zo snel mogelijk. In ieder geval 24 uur voorafgaand aan onze afspraak. Lukt dit niet? Dan ontvang je alsnog de factuur voor het consult van mij.