Skinprovement Programma

Het Skin Rehab programma voor een mooie huid in 4 maanden

Herken je dit?
Je kijkt in de spiegel en doet voor de vijfde keer een make-up check. Heb je echt alle onzuiverheden weggewerkt? Is er echt niets meer zichtbaar? Het laatste wat je wilt is dat je ze weer voelt kijken. Naar je huid. In plaats van naar jou. 

Vandaag is niet jouw dag. En gisteren eigenlijk ook al niet. Je weet niet wat het is, maar deze periode is een aanslag op je huid! Was het het eten van gisteren? Of misschien dat extra glaasje wijn? Of toch een beetje te veel hooi op je vork de afgelopen tijd? Je Googled er ongemerkt weer uren op los. Zonder resultaat. Het antwoord heb je nog steeds niet gevonden.

“Nou, dat valt toch allemaal best wel mee?” De grond zakt onder je voeten vandaan. En eigenlijk is dit niet de eerste keer dat je een dergelijke reactie krijgt wanneer je je onzekerheden en frustraties deelt. Zal iemand ooit begrijpen hoe jij je voelt? Hoezeer jij je schaamt voor je huid en hoeveel frustratie jouw huidprobleem je dagelijks geeft.

Hoe zou het voor je zijn als…
Je alleen nog maar in de spiegel hoeft te kijken om te zien hoe mooi je bent? En hoe niet alleen jouw huid, maar ook jij straalt. En dat het verbergen van jouw huidprobleem verleden tijd is.

Je antwoorden krijgt op al die vragen waar je zelf nooit het antwoord op hebt gevonden? Dat de oorzaak van jouw huidprobleem eindelijk zichtbaar wordt. En je deze ook heel gericht kunt gaan oplossen.

Jouw huidprobleem écht gaat meevallen. Omdat er steeds minder zichtbaar is waar jij je onzeker over voelt. Of voor schaamt. En dat jouw dagelijkse frustratie plaatsmaakt voor een relaxt gevoel.

Dat is mogelijk met…
Het Skinprovement Programma. In 4 maanden tijd werken we via een helder stappenplan in 6 consulten toe naar een gezonde, rustige en mooie huid. Aangevuld met laboratoriumonderzoek om de oorzaak van jouw huidprobleem in kaart te brengen.

Na deze 4 maanden…  

  • Voelt en ziet je huid er tot wel 90% rustiger uit
  • Is de pijn en/of jeuk voelbaar afgenomen
  • Durf je weer te vertrouwen op je huid, je lichaam en jezelf
  • Voel je geen stress meer als je in de spiegel kijkt 
  • Ben je minder obsessief bezig met jouw huidprobleem en hou je tijd over voor leuke dingen
  • Heb je de eerste grote stappen gezet om jouw eeuwige frustratie te doorbreken

Ik wil meer weten button

Jouw (sk)investment
Voor € 1197,- verbeteren we gedurende 4 maanden jouw huidprobleem tot wel 90%. Het programma betaal je 100% na het eerste consult, of in 3 deelbetalingen van € 410,-. 

De Skin Stories van clienten die jou zijn voorgegaan
Een resultaat waarvan ik nooit had durven dromen!
“Met eczeemklachten op mijn gezicht en lichaam ben ik gestart bij Healthy Rebel. Als ik me hou aan de voedingsadviezen zijn mijn klachten met 70-80% afgenomen. En dat terwijl ik al mijn hele leven eczeemklachten heb en niks werkt. Mijn allergrootste inzicht is het effect van de juiste voeding op mijn levenslange klachten. Laura heeft veel kennis op dit gebied en heeft samen met mij een resultaat kunnen bereiken dat ik nooit had durven dromen!”
-Julie- 

Mijn huid werd direct een stuk rustiger
“Ik had Healthy Rebel als tip doorgekregen van een kennis voor mijn aanhoudende acne. Eerlijk gezegd dacht ik, daar gaan we weer, heb alles al geprobeerd, waarom zou dit wel helpen? Ik besloot om toch te gaan, al had ik geen verwachtingen. Na de eerste afspraak heb ik naar aanleiding van de meting een aantal tips en supplementen meegekregen van Laura. Dit heb ik de 2 maanden daarna erg serieus genomen en zag meteen al resultaat. Mijn huid werd direct een stuk rustiger. Nu, meer dan een half jaar later gaat het super goed en ben ik blij dat ik bij Laura terecht ben gekomen.”
-Dumphy-

Meest effectieve aanpak die ik ooit heb geprobeerd
“Ik had erg veel last van eczeem waarbij ik erg vaak wonden maakte en ’s avonds niet in slaap kon komen doordat ik maar bleef jeuken, ik ging er van uit dat dit iets was waar je maar mee moest leren leven omdat je dat van alle kanten hoort. Toen hoorde ik viavia dat er ook zoiets was als een orthomoleculair therapeut die zich op een andere manier (dan ik gewend ben) inzet tegen mijn probleem. Ik gaf dit een kans en het heeft mij enorm geholpen! Ik ben inmiddels van een groot deel van mijn wondjes af en slaap beter doordat ik nauwelijks meer jeuk heb. Van deze aanpak hoor je gewoonweg niet snel maar het is het meest effectieve geweest wat ik tot nu toe ooit heb geprobeerd, iedereen in mijn omgeving staat versteld van de resultaten. Het is een redelijke stap die je moet maken voordat je resultaat ziet maar dan heb je er ook daadwerkelijk profijt van.”
-Sem-

Ik kan weer met een positief beeld naar mezelf kijken
“Sinds jongs af aan ervaarde ik veel last van eczeem- en allergieklachten aan mijn huid. Vanaf de start van mijn samenwerking met Laura heb ik de ervaring dat ze goed naar mijn klachten en ervaringen luistert, dat zij de tijd neemt om in kaart te brengen wat mijn problematiek is en wat mijn doel is waar ik aan wil werken. Dat was soms heel confronterend voor mij, maar boven alles gaf het mij inzicht waar ik naartoe wil werken en vooral op welke wijze. Ik ben nog bezig met het traject, maar ik kan al zeggen dat ik mooie resultaten boek en dat mijn huid rustiger en sterker is geworden! Ik kan weer met een positiever beeld naar mezelf kijken.
-Angela- 

Ik wil meer weten button (1)

FAQ
Wordt dit programma vergoed door de zorgverzekeraar?
Dat is afhankelijk van jouw zorgverzekeraar/verzekering. Onder het kopje “alternatieve therapie” kun je zien hoe hoog jouw dagvergoeding is. Ook kun je daar zien of je in aanmerking komt voor vergoedingen van het laboratoriumonderzoek. Supplementen betaal je altijd zelf.

Welk resultaat kan ik verwachten na het volgen van het Skinprovement Programma?
Afhankelijk van de ernst van jouw huidprobleem en de mate waarin jij de adviezen opvolgt bereik je in 4 maanden tussen de 50-90% verbetering van jouw huidklachten. 

Moet ik ook na het programma supplementen blijven gebruiken?
Dit ligt aan de ernst en vorm van jouw huidprobleem. Wel is het altijd mijn insteek om naar een situatie toe te werken waarin je geen of zo min mogelijk supplementen gebruikt om je huid in balans te houden.

Kan ik ook starten in een los consult zonder traject?
Nope. Hier maak ik geen uitzonderingen in. De inhoud van dit programma is gefinetuned op basis van de ervaring en resultaten van 200 clienten die je zijn voorgegaan. 

Wat kost het laboratoriumonderzoek?
Gemiddeld tussen de € 45,- en € 300,- euro. Het type onderzoek (bloed, ontlasting, speeksel of urine) bespreken we samen tijdens jouw eerste consult. Ik werk onafhankelijk, dus je ontvangt de factuur rechtstreeks van het laboratorium en betaalt ook rechtsreeks aan hen. 

Ik heb al heel veel geprobeerd zonder (blijvend) resultaat. Gaat dit programma mij wel helpen?
I’ve been there, done that. Ik nodig je uit om hier mijn persoonlijke verhaal te lezen.

Ik wil meer weten button