Partners

Een gezonde en stralende huid is een samenspel tussen binnen en buiten. Het totaalplaatje moet kloppen wil je het maximale resultaat bereiken. Daarom werk ik samen met gerenommeerde huidinstituten en coaches op diverse locaties in Nederland. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun persoonlijke aanpak, hoge service en authentieke werkwijze. En dat verdient een aanbeveling.

Gun jij jouw klanten ook die droomhuid? Ben je bereid verder te kijken dan wat het oog kan zien? En wil je samen-werken aan blijvende huidverbetering? Dan kom ik graag in contact met je en drinken we (virtueel) een kopje koffie, of thee ūüėČ

Body & Vital Medispa (Houten)

Body & Vital in Houten is niet zomaar een schoonheidssalon, het is een medispa waar ontspanning, huidverbetering, natuur en lifestyle samenkomen. In een stijlvolle entourage komt u tot rust, krijgt u eerlijk advies en een behandeling op maat.
Bij Body & Vital vindt u uitsluitend behandelingen met de beste werkzame stoffen en de nieuwste behandelmethodes. De behandelingen worden op hoog niveau gegeven door speciaal getrainde huidexperts. Zij werken met uitstekende cosmeceuticals en natuurlijke producten met hoge doses werkstoffen om zo de oorzaak van huidklachten effectief aan te kunnen pakken.
Wat uw huidproblemen ook zijn, wij gaan uit van uw natuurlijke schoonheid en de kracht van uw lichaam en huid om het beste daaruit naar boven te halen. Een gezond lichaam toont zich immers in een stralende huid. Om een optimaal resultaat te bereiken werken wij met een uniek skin-lifestyleconcept.
Klik hier voor een gratis intake en meer informatie.

Huid- & Laser Utrecht (Utrecht)

Huid & Laser Utrecht is een cosmedische kliniek, wat betekent dat er zowel cosmetische als medische behandelingen worden uitgevoerd. Wij zijn gespecialiseerd in huidtherapeutische- en laserbehandelingen op maat voor verschillende huidproblemen, o.a. huidveroudering, pigment, rosacea, acne, melasma en overbeharing. Binnen de kliniek behandelen wij met de nieuwste (fractional) lasers en medische peelings. Een eerste consult is gratis en vrijblijvend. Tijdens het consult staat jouw hulpvraag centraal. De huid zal beoordeeld worden door de huidtherapeut en er zal een op maat gemaakt behandelplan opgesteld worden. Naast huidtherapeuten zijn er ook artsen werkzaam in de kliniek, namelijk een hormoonarts, een cosmetisch arts en nu ook een orthomoleculair therapeut om een zo compleet mogelijk behandelplan aan te bieden. Het gebruik van de juiste producten in combinatie met huidtherapeutische behandelingen blijkt niet altijd genoeg te zijn, doordat de juiste voeding, de darmgezondheid en hormonen van grote invloed kunnen zijn op ons lichaam en daarmee ook onze huid. Wil je graag meer weten over jouw huid? Neem dan gerust contact met ons op voor het inplannen van een gratis en vrijblijvend consult!
Klik hier voor een gratis intake en meer informatie.


Kliniek 3 (Herten – Limburg)

“Wij vinden dat iedereen uniek is en hebben aandacht voor jouw verhaal”
Kliniek3 is gespecialiseerd in behandelingen, gecombineerd met cosmeceuticals (huidverzorgingsproducten met een ‚Äėzinvol en wenselijk‚Äô resultaat) voor thuisgebruik en supplementen die aantoonbaar een huidverbeterend en/of huidverjongend effect hebben. Aan de hand van jouw wensen maken we samen een realistisch behandelplan met een duidelijk verwachtingspatroon.
Het is onze missie om jou binnen dit unieke totaalconcept op een fijne, persoonlijke manier te begeleiden naar een gezonde, mooie(re) en/of jonge(re) huid.
Klik hier voor een gratis intake en meer informatie.

Madesalon (Amsterdam)

Wil jij van je huidprobleem af? Wij bieden een complete aanpak voor het verbeteren van je huid en tegen huidveroudering. Je ontvangt van ons een persoonlijk behandelplan onder begeleiding van ervaren specialisten. Maar in een gezellige, laagdrempelige setting waardoor jij je meteen op je gemak voelt.
Klik hier voor een gratis intake en meer informatie.

Zekveld Huidcentrum (Blaricum)

Het is tijd voor uw huid! Zekveld Huidcentrum staat voor persoonlijke aandacht, discreet en eerlijk advies. Hoge service is erg belangrijk¬†en dit zult u ervaren tijdens een bezoek aan Zekveld Huidcentrum, huidtherapie in ’t Gooi.¬†
Klik hier voor een gratis intake en meer informatie.

Conciencia Coaching & Training (Almere)

“Gelukkige mensen zijn gezondere mensen”
Nog nooit hadden we zoveel welvaart en zoveel mogelijkheden tot onze beschikking. Nog nooit zijn we zo ongezond en ongelukkig geweest als nu. Wat aan paradox.
Ik ben er van overtuigd dat je door jouw mentale en fysieke veerkracht te vergroten, weerbaarder wordt tegen ongezonde stress, drukte en tegenslagen. Mijn oog op de toekomst is een stress en burn-out vrij bedrijfsleven in Nederland. Daarom focus ik op preventie. Want een burn-out voorkomen is altijd beter dan genezen.
“Vrouwen met een drukke baan, die nog niet in een burn-out zitten, helpen om te doen waar ze gelukkig van worden.” Dat is mijn missie.
Klik hier voor een gratis intake en meer informatie.