Nutrition

De invloed die voeding heeft op ons lichaam en onze geest is enorm. De start naar een gezonde leefstijl begint daarom altijd met een persoonlijk voedingsadvies gericht op jouw voedingsbehoefte. Het gaat hierbij niet om het tellen van kilocalorieën, light producten of het vermijden van koolhydraten. Orthomoleculaire voeding is namelijk geen dieet. Wat het dan wel is?

Gezonde, gevarieerde voeding die erop gericht is zoveel mogelijk cellen van jouw lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen. In goed opneembare vormen en in een zo goed mogelijk te verteren en te absorberen hoedanigheid.

Ingewikkeld? Zeker niet. Het is een kwestie van doen! Een gezonde dosis doorzettingsvermogen komt hierbij goed van pas. Oude patronen moeten namelijk doorbroken worden en voedselverleidingen liggen altijd en overal op de loer. Bedenk dat ‘je bent wat je eet’ en waar jij je mee voedt uiteindelijk ook hetgeen is waarmee je jouw weefsels opbouwt. Met de nodige aanpassingen in jouw voedingspatroon kun je dus enorme gezondheidswinst halen! Hoe we toewerken naar een persoonlijk voedingsadvies lees je hier.