Lifestyle

Hoe ben jij vanmorgen wakker geworden? Moe? Of boordevol energie? Leven heeft niet alleen energie nodig, maar kost het ook. Dat de energiebehoefte tussen personen zeer uiteen loopt heeft voor een groot deel te maken met de individuele lifestyle van die persoon. Hoe ziet jouw voedingspatroon er uit? Beweeg je dagelijks? En neem je genoeg tijd voor jezelf om tot rust te komen?

Het is logisch dat wanneer je meer energie (voeding) binnenkrijgt dan je verbruikt (beweging) je aankomt in gewicht. Ondanks deze logica blijven de cijfers schrikbarend toenemen. Maar liefst 50% van de Nederlanders kampt op dit moment met overgewicht. En dit percentage zal de komende jaren blijven stijgen. Door je lifestyle aan te passen aan jouw energiebehoefte voorkom je deze tendens. Alles draait om balans.

Een gezonde lifestyle gaat niet alleen om het fysieke deel. Ook op mentaal vlak is het van groot belang de juiste balans te vinden. Iedereen kent wel iemand in zijn naaste omgeving die overspannen is geweest. Of misschien heb je dit zelf ervaren? Er zijn veel manieren om jouw lifestyle in balans te brengen. Welke dat voor jou zijn stem ik af op de informatie die ik van je krijg en nog belangrijker; jouw hulpvraag. Lees hier mee over mijn werkwijze.