Know your Food Intolerances Pakket

Het pakket dat je inzicht geeft in jouw persoonlijke voedselintoleranties

Herken je dit?
Je hebt nog maar weinig vertrouwen in je buik. Regelmatig heb je last van een opgeblazen gevoel, krampen na het eten en ook je stoelgang is niet zoals het hoort. 

Qua eten heb je al het een en ander uitgeprobeerd. Zijn het misschien gluten? Lactose? Ei? Je kunt er nog steeds je vinger niet exact op leggen, maar hebt sterk het gevoel dat bepaalde voedingsmiddelen jouw chronische buikklachten veroorzaken. 

Die vermoeidheid blijft maar aan. Niet extreem, maar wel vervelend genoeg om de dag mee door te komen. Dit ben jij niet. Iedereen blijft maar zeggen dat het “stress” is. Maar jij voelt diep van binnen dat het te maken heeft met voeding. Alleen welke voeding dat exact is, daar kom je maar niet achter. 

Hoe zou het voor je zijn als…
Je weer kunt vertrouwen op je buik? Jouw klachten drastisch afnemen, jij je buik niet meer voelt en je weer vol energie de dag begint en eindigt?

Je eindelijk weet welke voedingsmiddelen storen in jouw lichaam? Dat de oorzaak eindelijk naar boven wordt gehaald. En je deze met de juiste voeding ook heel gericht kunt gaan oplossen.

Je never nooit meer zelf dingen hoeft uit te testen? En je vanaf nu af aan exact weet welke voeding je beter niet, of met mate kunt eten. 

Dat is mogelijk met…
Het Know Your Food Intolerances Pakket! Via een uitgebreide intake en een persoonlijk adviesbehandelplan (waar je 3 maanden zelf mee aan de slag gaat) werk jij toe naar rustige darmen en meer energie. Dat doen we met behulp van laboratoriumonderzoek waardoor jij exact weet op welke voedingsmiddelen jij intolerant reageert. 

Met dit pakket… 

  • Durf je weer te vertrouwen op je buik 
  • Zijn de pijn en ongemakken drastisch afgenomen 
  • Neemt jouw energie weer toe
  • Heb je eindelijk inzicht en tools om je voedingspatroon gericht aan te passen 

Ik wil meer weten button

Jouw investering
Voor € 297,- krijg je inzicht in jouw persoonlijke voedselintoleranties. Je krijgt een plan met uitleg mee om in 3 maanden tijd zelf jouw voedingspatroon aan te passen en je darmklachten te verbeteren. Het programma betaal je 100% vooraf. 

 

Ik wil meer weten button (1)

FAQ
Ik heb een huidprobleem, kan ik dan ook starten in dit programma?
Nee. Bij huidproblemen is er altijd meer onderzoek en intensievere begeleiding nodig om verbetering te krijgen. Je kunt dan kiezen voor het Skinprovement Programma. 

Wordt dit pakket vergoed door de zorgverzekeraar?
Dat is afhankelijk van jouw zorgverzekeraar/verzekering. Onder het kopje “alternatieve therapie” kun je zien hoe hoog jouw dagvergoeding is. Ook kun je daar zien of je in aanmerking komt voor vergoedingen van het laboratoriumonderzoek. Supplementen betaal je altijd zelf.

Welk resultaat kan ik verwachten na aanschaf van dit pakket?
Als jouw darmklachten alleen worden veroorzaakt door voedselintoleranties, dan ervaar je vaak al binnen 1 tot 2 weken een drastische verlichting van jouw darmklachten. Gebeurt dit niet? Dan is er altijd meer aan de hand en kun je tegen een korting upgraden naar een intensiever programma waarin we ook naar jouw darmflora kijken. 

Moet ik ook na het programma supplementen blijven gebruiken?
In principe niet. Je krijgt voor 3 maanden een advies mee. 

Wat kost het laboratoriumonderzoek?
We starten altijd met een prescreening (€ 30,-) zodat we exact weten in welke intolerantie categorie we moeten zoeken. Daarna heb je zelf de keuze om voor 69 (€ 75,-), 96 (€ 150,-) of 213  allergenen (€ 267,-) te gaan. Ik werk onafhankelijk, dus je ontvangt de factuur rechtstreeks van het laboratorium en betaalt ook rechtsreeks aan hen. 

En wat nou als er geen intoleranties naar boven komen?
Dan kun je ervoor kiezen om te upgraden naar een intensiever programma waarin we via ontlastingsonderzoek verder gaan kijken naar de oorzaken van jouw darmklachten. Als je hier niet voor kiest krijg je hoe dan ook een advies mee op basis van je klachten en jouw ingevulde voedingsdagboek.

 

Ik wil meer weten button