Huid

Acne, eczeem, psoriasis, rosacea… 80% van de huidklachten komt van binnenuit. Hormoonzalfjes, antibiotica of agressieve huidproducten lossen helaas niets op en maken de problemen vaak nog veel erger. Een gerichte aanpak van binnen en buiten biedt wel succes!

Mijn liefde voor de huid en vooral het herstel daarvan gaat terug naar de tijd dat ikzelf acne had. Jarenlang heb ik verkeerde producten gebruikt, de pil geslikt en mijn huid (en lichaam) nog meer uit balans gebracht. Totdat ik na een jarenlange zoektocht de juiste producten tegenkwam, gestopt ben met de pil en van binnenuit de boel weer op orde heb gebracht.

Vandaar ook mijn actieve samenwerking met gerenommeerde huidinstituten. Zij werken aan de buitenkant, ik van binnen. Door die twee werelden samen te brengen kun je maximaal resultaat behalen. Dat heb ikzelf ondervonden en zie ik nu ook bij de cliënten die ik begeleid. Hier is de nodige discipline voor nodig. Dag in dag uit focus op de juiste voeding en het juiste huidverzorgingsregiem. Daarnaast met ondersteuning van suppletie en een relaxte lifestyle. Hoe we toewerken naar een huid die weer in balans is lees je hier.