Huid

Acne, eczeem, psoriasis, rosacea… 80% van de huidklachten komt van binnenuit. Het is daarom vooral een inside job om jouw huid weer in balans te brengen. Voeding, slaap, beweging, ontspanning en het gebruik van de juiste skin care producten zijn de sleutels naar een stralende huid.

Waarom? Omdat ze stuk voor stuk inwerken op jouw gut-brain-skin-axis (darm-brein-huid-as). Wanneer deze as uit balans raakt krijg je last van darm- of huidklachten. En in de meeste gevallen allebei! Jackpot! Door gericht aan jouw darm, huid en brein te werken herstellen we de balans in jouw gut-brain-skin-axis zodat je van binnen én buiten gaat stralen.

Jarenlang heb ik veel kennis kunnen opdoen op het gebied van huidverbetering. En misschien nog wel belangrijker… ik weet wat het betekent om een huidprobleem te hebben. Hormonale acne. Veroorzaakt door een disbalans in…mijn darm. Als ik 20 jaar geleden had geweten wat ik nu weet waren mij een hoop onzekere jaren bespaard gebleven.

Vandaar dat het mijn missie is geworden andere vrouwen op weg te helpen naar een gezonde huid! Dat doe ik door samen te werken met gerenommeerde huidinstituten. Zij werken aan de buitenkant, ik van binnen. Door die twee werelden samen te brengen kun je maximaal resultaat bereiken. Dat heb ik uiteindelijk zelf ondervonden en zie ik nu ook bij de cliënten die ik begeleid. Zet de eerste stap door een hier een adviesgesprek aan te vragen.