Welk verhaal vertelt jouw huid?

“Ieder huidprobleem vertelt een eigen verhaal. Door op zoek te gaan naar de hoofdrolspelers van jouw huidprobleem kun je de juiste stappen zetten om chronische huidklachten te doorbreken.” – Laura Rebel (Healthy Rebel)

“Een opgeblazen pijnlijke buik, moeilijke stoelgang en vaak moe, en hormonale klachten; daar was ik klaar mee. Laura heeft mij helemaal doorgemeten, fantastisch advies gegeven en een daarbij behorend behandel traject.
Na 8 weken voelde ik mij al zoveel beter: een regelmatigere en normalere stoelgang, geen opgeblazen pijnlijke buik meer, minder moe en meer balans in de hormonen.
Dank je wel Laura, je bent een eerlijke, fijne en rustgevende vakvrouw die goed naar je luistert en je ook echt hoort en je duidelijke en haalbare adviezen geeft!”

Jessica (Blaricum)

“Hartelijk dank voor alle goede zorgen. Ik ben zeer blij met mijn progressie, ik zal dan ook zeker doorgaan met het opvolgen van de adviezen en supplementen. Ik kan de persoonlijke en professionele benadering van Healthy Rebel iedereen aanbevelen!”

Roeland (Amersfoort)

Gouden Tips voor ieder huidprobleem!
Doorbreek jouw chronische huidprobleem door vandaag nog te starten met deze bewezen Gouden Tips. De basis voor het doorbreken van ieder huidprobleem!

%d bloggers liken dit: