Welk verhaal vertelt jouw huid?

“Ieder huidprobleem vertelt een eigen verhaal. Door op zoek te gaan naar de hoofdrolspelers van jouw huidprobleem kun je de juiste stappen zetten om chronische huidklachten te doorbreken.” – Laura Rebel (Healthy Rebel)

“Afgelopen juni 2020 ben ik voor het eerst in Laura’s praktijk geweest. Al vijf jaar lang had ik last van Acne over mijn gehele gezicht. Na een aantal maanden waarin ik een streng voedingsschema volgde en ik de juiste supplementen slikte, zag ik mijn gezicht langzaam veranderen. Ik blijf gevoelig voor Acne, maar het is zo fijn om te zien dat mijn huid nu in balans is. Dat maakt voor mij Healthy Rebel ook zo uniek. Er worden geen wondermiddeltjes aan je voorgeschreven waarmee je huidprobleem opeens verdwijnt, maar je wordt eigenlijk getraind om je huid te leren kennen. Wat heeft je huid nodig en hoe kan ik mijn huid daarin ondersteunen? En wanneer je dat begrijpt, voel je je opeens zo zelfverzekerd. Ik zal Healthy Rebel dan ook aan iedereen aanraden. Het maakt je wijzer en sterker.”

Noortje (Amsterdam)

“Ik loop al vanaf mijn 12de met darmklachten en ben hier meerdere malen voor bij de huisarts geweest. Helaas kreeg ik altijd te horen het is PDS en leer er maar mee leven. Bij mij werden de pijnaanvallen steeds erger tot ik geen blauwe bes meer kon eten. Een vriendin van mij adviseerde Healthy Rebel waar ik nog elke dag dankbaar voor ben. Bij de eerste afspraak was al snel duidelijk dat mijn darmen niet goed functioneerde en hierop werden testen uitgevoerd waaruit bleek dat ik een parasiet in mijn darmen had. Ik moest 8 weken een streng dieet volgen in combinatie met voedingssupplementen. Het waren pittige weken maar wat heeft Laura mij goed geholpen. Ik ben super blij dat ik dit traject ben aangegaan en nu gewoon alles kan eten zonder dat ik pijn heb in mijn buik. Ook mijn huid is mooi egaal geworden en voel mij veel energieker dan de afgelopen jaren. Wat in mijn ogen Healthy Rebel uniek maakt is de behandelmethode. Doordat er samen wordt gewerkt met een lab komt er een compleet beeld van het probleem en in combinatie met de therapie krijg je een heel mooi resultaat. Ik zou het ook iedereen aanraden om te doen want het kan zoveel verschil maken.”

Lisanne (Vinkeveen)

Gouden Tips voor ieder huidprobleem!
Doorbreek jouw chronische huidprobleem door vandaag nog te starten met deze bewezen Gouden Tips. De basis voor het doorbreken van ieder huidprobleem!

%d bloggers liken dit: