Waarom 1+1 bij mij 3 is

Als er iets is waar mijn therapeuten hart van gaat stuiteren, dan is het wel mijn kennis delen. In mijn programma’s staat het delen van kennis daarom ook echt centraal. Omdat: 
1. jij alleen maar kun veranderen als je inzicht & kennis hebt 
2. jij nooit het resultaat behoudt als je een hapklaar diëtisten schemaatje krijgt 
3. ik niets liever doe dan dingen uitleggen en kennis geven 😉 (ik doe het dus ook voor mezelf)

Dat diëtisten-schemaatje werkt gewoon niet voor mij. En ook niet voor jou. Je moet het namelijk zelf gaan ondervinden. Daarbij heb ik ook geen flauw idee of jij de dingen wel lekker vindt die ik in dat schemaatje ga zetten. Zo haat ik prei. En moet je ook geen bleekselderij voor mijn neus zetten. Wat nou als ik jou verplicht om  dingen te eten die je echt niet lust? Word jij daar dan blij van? En ga je dit volhouden? Ga je hier je leefstijl op bouwen? I guess not!

Daarom zet ik jou in mijn programma’s in de “actie-stand“. Dat vraagt creativiteit, een open mind en doorzettingsvermogen. Het maakt namelijk niet uit of je mijn adviezen met product A, B, C of misschien wel D aanvliegt. Als het maar past binnen de handvatten die ik je geef. Je mag ze voor jezelf invullen en werkbaar maken. En… je mag vragen stellen. Zoveel als je wilt! Ik beloof je deze altijd goed onderbouwt te beantwoorden. Zodat je weer een stukje meer inzicht krijgt en verder kunt. De cliënten die hier gebruik van maken halen het beste resultaat uit hun traject

Waar ik vroeger 10 pagina’s vol tikte met tips, voedingsschema’s en nog meer tips beperk ik dat nu tot maximaal 2 A4-tjes met persoonlijke adviezen. That’s it. Daar moet je het mee doen. En daar kun je het ook mee doen. En zelfs die 2 pagina’s blijken voor een enkele client zelfs nog te veel. Maar dat is weer een ander verhaal 😉 

Als jij bereid bent om tijd en effort te steken in de weg die voor jou werkt, los je niet alleen je huidprobleem op, maar ook veel andere klachten waar je mee hebt leren leven. Zet dus dat stapje extra. Verwacht niet dat ik het voor je ga oplossen en jij achterover kunt leunen in je stoel. Je moet het zelf doen, met een liefdevolle duw van mij in je rug en bovenal met de kennis die ik je geef. En als je het doet, dan kom je er gaandeweg achter dat ook in jouw geval 1+1 geen 2, maar 3 is.

Hoe zou dat voor jou zijn?

PS: Ben je nog geen client van Healthy Rebel? En ben je benieuwd hoe we jouw huidprobleem kunnen verbeteren? Ik kijk graag met je mee waarom het je nog niet is gelukt deze te doorbreken. Vraag jouw gratis 30 minuten Skin Scan sessie aan tijdens het Healthy Rebel Huidspreekuur

Geef een reactie