Waarom algemene voedingsadviezen jouw huidprobleem niet gaan oplossen

Als jullie mij een beetje kennen, weet je dat mijn honger naar kennis bijna onstilbaar is. Vooral als het gaat om huidgezondheid. Dus schreef ik me in voor een 2 uur durend webinar over de totaalaanpak van huidproblemen. Zowel van buiten, als van binnen. Maar vooral van binnen.

En dat klopt als een bus. Die aanpak van binnen zorgt voor 80-90% resultaat aan de buitenkant. Een rustige, mooie en gezonde huid. Toen vervolgens een aantal algemene voedingsadviezen werden besproken zakte mijn broek een beetje af. Eieren, avocado’s, noten, vette vis. Bronnen van essentiële eiwitten en gezonde vetten die je absoluut (ja zelfs dagelijks in het geval van eieren) zou moeten eten om je huidprobleem te verbeteren. O, en zuivel? Nee, dat absoluut niet. Want wetenschappelijke studies wijzen uit dat… etc. etc. 

In mijn trajecten gaat het in de eerste plaats niet om die wetenschappelijke studies, maar om de client die voor mij zit. En die client verschilt nogal van de andere client.

Here is why…

Dit is een voedselintolerantie uitslag (bepaald in bloed) van een client die deze week zijn traject bij mij heeft afgerond. Zijn skin story begon als baby. Eczeem die met de jaren in hevigheid toenam. Waarbij hij stad en land is afgereden om een oplossing te vinden voor zijn huidprobleem. Zowel regulier als alternatief. Zonder resultaat…

En ja, als je dan naar die wetenschappelijke studies kijkt en je ziet in zijn voedingsdagboek een hoge inname van zuivelproducten, dan zou je die er als eerste uitgooien. Maar… ik heet niet voor niets Rebel en heb daarom een hele andere aanpak. Eentje die werkt! Speciaal voor hem. En niet voor de wetenschap 😉

Want zoals je ziet in zijn uitslag is zo’n beetje het enige wat hij wel goed verdraagt… zuivel! En kijk eens bij de scores achter avocado, noten en eieren. Juist die producten triggeren zijn eczeem!

Dit is waarom algemene voedingsadviezen bij huidproblemen niet werken.

Met het juiste voedingsadvies en ondersteunende suppletie is de eczeem van mijn client op diverse plekken met wel 70-80% verbetert. En dat in… (hou je vast)… een kleine 3 maanden tijd

Ik ben super dankbaar voor hoe je mij hebt geholpen. Van deze aanpak hoor je gewoonweg niet snel, maar het is de meest effectieve geweest die ik tot nu toe ooit heb geprobeerd. Iedereen in mijn omgeving staat versteld van de resultaten.”

En ik ben dankbaar dat hij het traject met mij wilde aangaan. De zoveelste poging wilde doen na alle mislukte therapieën. Zonder daar 100% garantie op te krijgen. 

Dit succesverhaal kan ook jouw succesverhaal worden. Of die van een van een van je dierbaren. Het enige wat je hoeft te doen is dit verhaal te delen, of contact met mij op te nemen. Het hoeft namelijk niet voor eeuwig te zijn. Die jeuk, het niet slapen, de eeuwige frustraties en schaamte die je nu ervaart.

Lees de woorden van mijn client nog eens. En stel je eens voor hoe jouw leven er uit ziet zonder de dagelijkse frustraties van jouw huidprobleem.

Geef een reactie