Leefstijl voor je Leven

Vlak voor mijn vakantie kreeg ik onderstaand bericht van een client die inmiddels klaar is met het Healthy Skin from Within Traject. 

“Ik ben echt superblij met het resultaat en weet dat ik met jou de juiste keuze heb gemaakt. En ook al is de kans aanwezig dat mijn psoriasis weer terugkomt (zoals jij aangaf), dan kunnen we er ook weer aan werken. Ik hou me in ieder geval zo goed mogelijk aan de adviezen.” 

Echt 100 punten voor wat mijn client schrijft! Deze client snapt exact hoe een huidprobleem werkt. Het is een kwestie van in balans houden en wanneer nodig opnieuw bijsturen. En dat geldt ook voor alle andere gezondheidsproblemen. Je wordt ouder, hebt periodes met (soms extreme) stress, je eet een tijdje wat slechter of je komt terug van vakantie met een ongenode gast… 

Het blijft altijd een kwestie van bijsturen. Je hele leven lang.

Mentaal gezien kan dat een uitdaging zijn. Vaak hebben we het gevoel dat “we niks meer mogen”. 
Het is daarom van groot belang om een leefstijl te vinden waar jij blij van wordt. Voor de een is dat Intermittend Fasting, voor de ander Paleo en weer een ander wordt blij van de recepten van Rens Kroes (voor mij dus niet, want ik hou niet van koken). 

In mijn trajecten kijk ik daarom altijd waar een client vandaan komt (voedingsdagboek, werk, prive) en waar deze naartoe moet/wil (uitslagen laboratoriumonderzoek en gezondheidsdoel). En dat is soms best een uitdaging. Voor mij staat jouw doel en het behalen van resultaat bovenaan. Anders is het weggegooid geld voor jou en weggegooide tijd van mij. 

Loopt het bij jou allemaal nog lekker zo na de zomervakantie? Is je huid nog rustig? Voelt je buik ok aan? En heb je nog lekker veel energie?

Nee?

Dan is het de hoogste tijd voor het inplannen van een adviesgesprek! Ik kijk gratis en voor niets 30 minuten met je mee welk traject jou wel van je klachten af gaat helpen!

Geef een reactie