Food for Thought

Heb jij er weleens over nagedacht of jouw klachten komen door het eten van bepaalde voedingsmiddelen?

95% van mijn cliënten met chronische huidklachten weten exact waar ze wel en niet tegen kunnen. Met de komst van de “Healthy Skin from Within” trajecten zijn ook de voedselintolerantietesten niet meer aan te slepen. De Bioscan geeft namelijk heel duidelijk aan of er voedingsmiddelen zijn die storen. Het voedingspunt (Lower Toxicity) schiet direct de gele stresszone in.

Met een simpele prescreening brengen we via laboratoriumonderzoek eerst in kaart of het klopt wat de Bioscan aangeeft. En trust me… In 99% van de gevallen zijn het inderdaad de intoleranties. Die prescreening geeft ook aan waar die intoleranties zitten. Je hebt namelijk verschillende groepen. IgG1, IgG2, IgG3 en IgG4. En helaas geven al deze groepen vage (en soms ook hevige) lichamelijke klachten.

Buikpijn, een wisselende stoelgang, een opgeblazen gevoel, winderigheid, vermoeidheid, eczeem, acne, rosacea, psoriasis, jeuk, hormonale klachten… en de lijst goes on and on and on.

Maar waarom is het nou zo belangrijk om te weten of je voedselintoleranties hebt. Voor de leuk? Of is het écht belangrijk? Ab-so-luut de laatste! Voedselintoleranties lokken sluimerende ontstekingsreacties uit. Die je vaak niet voelt. Wel ben je moe en heb je last van vage klachten. Als je dan blijft doen wat je altijd al deed en de voor jou verkeerde voeding blijft eten ontstaan er uiteindelijk chronische klachten die erger en erger worden. En die je dus simpel kunt voorkomen.

Door je bloed te laten testen. Door anders en gevarieerder te gaan eten. En door je darmen te herstellen. That’s it!

Geef een reactie