Road of a (Healthy) Rebel

Het leek nog zo ver weg toen ik 2 jaar geleden voor het eerst in jaren weer in de schoolbanken zat. Een eigen praktijk voor orthomoleculaire therapie. Dat was toch wel mijn ultieme droom.

Maar first things first… Lessen volgen, een scriptie schrijven, orthomoleculaire stoffen begrijpen, een enorme syllabus doorwerken en last but not least examens halen. Hoe heb ik het allemaal in mijn hoofd gekregen? En nog belangrijker; op papier?
Hoe dan ook, het is gelukt! 2 jaar, 3 opleidingen, 4 examens en een scriptie later ben ik officieel Orthomoleculair Therapeut en is mijn droom werkelijkheid geworden.

Met Healthy Rebel mag ik de rest van mijn leven doen waar ik intens gelukkig van word; mensen op weg helpen naar hun optimale gezondheid.

Uiteraard zal ik dit doen met behulp van consulten, maar ook via de Healthy Rebel blogs en facebookpagina. Via deze kanalen wil ik jullie inspireren en motiveren. Mijn kennis over voeding, supplementen, lifestyle en nog veel meer zal ik regelmatig met jullie delen. En heb je zelf een onderwerp waar je meer over zou willen lezen in een blog? Laat het mij vooral weten en ik ga op onderzoek voor je uit.

Deze Road of a (Healthy) Rebel is nog maar net begonnen. En ik kijk uit naar al het moois dat ik op mijn weg tegen mag komen. Van cliënt succesverhalen tot de laatste kennis op het gebied van voeding en alles ertussenin. Stay tuned

Road of a Healthy Rebel

 

Geef een reactie